PetExpo, cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie, implineste 10 ani

Joi, 03 Mai 2018, ora 13:39
1462 citiri
PetExpo, cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie, implineste 10 ani

Anul acesta, PetExpo implineste 10 ani de existenta. Editia aniversara a celui mai mare targ din Romania dedicat animalelor de companie se va desfasura in perioada 15 - 17 iunie, la Romexpo in pavilioanele C4 - C5.

Cea de a zecea editie aduce pentru expozanti si vizitatori un spatiu dublu fata de editiile anterioare, de aproximativ de 5000 mp si multe evenimente speciale in cadrul targului.

In premiera, la PetExpo in cadrul editiei din 2018, vizitatorii impreuna cu animalele lor de companie vor avea acces parcul de distractii dedicat patrupedelor.

In cele 5 zone interactive: PerfectFit Challenge, Play Ball, Pet Networking Area, Beauty Salon si Strairway of Champions, stapanii si animalutele vor colectiona amintiri de neuitat.

Pentru animalutele talentate si dresate zona Arena Pet Expo va fi deschisa, iar la indrumarea stapanilor lor vor putea sa isi exerseze abilitatile in cadrul jocurilor si concursurilor din program. Accesul in zonele interactive este inclus in pretul biletului de intrare la PetExpo.

La eveniment vor fi prezenti 50 de expozanti, producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, accesorii sau medicamente destinate animalelor de companie, care isi vor prezenta ofertele dedicate iubitorilor de animale.

Ofertele lor vor ajunge la aproximativ 15.000 de persoane, care sunt asteptate la eveniment alaturi de animalele lor de companie.

"Ne bucuram ca am ajuns la cea de-a zecea editie si ca in fiecare an vizitatorii si expozantii au venit la targ cu drag. Anul acesta este deosebit pentru noi, am pregatit o editie speciala pe care o sarbatorim prin crearea parcului de distractii pentru animalele de companie. Avem pregatite mai multe surprize, mai ales ca dispunem de un spatiu dublu comparativ cu editiile anterioare", spune Ilie Pana, organizatorul targului PetExpo.

Costul unui bilet la PetExpo este de 20 de lei, iar cei care le vor achizitiona online de pe site-ul evenimentului, pana la 1 iunie 2018, vor beneficia de un discount de 50%.

*detalii pe petexpo.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PetExpo 2018 , #Timpul liber