Pasionat de planete? Observa-le cu telescopul lui Galileo

Sambata, 25 August 2012, ora 00:00
2025 citiri
Pasionat de planete? Observa-le cu telescopul lui Galileo
SURSA: palomarweb.com

Telescopul inspirat dupa cel construit de Galileo in 1909 poate fi o achizitie pentru sufletul tau, daca esti pasionat de planete si observarea lor. Acest instrument a fost creat intocmai dupa forma originala, lungimea de focalizare si materialul initial de constructie al "Galileoscopului".

Tehnologiile optice moderne cu care este dotat fac ca acest telescop sa fie perfect pentru observari astronomice de calitate.

El iti permite sa observi luna, majoritatea planetelor si alte corpuri cerestre din sistemul solar. In plus, acest telescop functioneaza perfect si cand vrei sa privesti la mare departare, pe Pamant.

SURSA: palomarweb.com

In realizarea acestui telescop, designerul Odoardo Fioravanti a folosit sticla optica, iar tubul poate fi facut din lemn sau aluminiu, la cerere.

SURSA: palomarweb.com

Lentilele obiectivului au o grosime de 60 de milimetri si iti permit o focalizare de 67x, 80x, 100x. Telescopul vine cu doi ani garantie cu trei obiective in echipamentul standard.

SURSA: palomarweb.com

Daca esti interesat de acest telescop, fie pentru tine, fie pentru un cadou, trebuie sa stii ca el costa 353 de euro, plus 25 de euro costurile de livrare, si poate fi comandat de pe site-ul Palomar.

SURSA: palomarweb.com

#telescop calitate, #telescop Galileo, #cadou telescop , #Timpul liber