Pasionat de muzica? Petrece-ti Revelionul la Opera Nationala din Bucuresti

Joi, 27 Decembrie 2012, ora 16:33
2805 citiri
Pasionat de muzica? Petrece-ti Revelionul la Opera Nationala din Bucuresti
Foto: stirileprotv ro

Opera Nationala Bucuresti invita publicul la "Maratonul Revelionului", un eveniment care imbina muzica clasica - opereta "Liliacul" -, o cina festiva, o tombola, foc de artificii si alte surprize.

In anul 2006, Opera Nationala Bucuresti (ONB) a oferit pentru prima oara publicului sansa de a petrece momentul unic al noptii dintre ani in sala si in foaierul teatrului liric.

In 2012, pentru al saptelea an consecutiv, spectatorii se vor bucura de o seara speciala, imbinand muzica clasica, o reprezentatie artistica de calitate, o distributie de exceptie, urmate - pentru cei care aleg sa isi petreaca noaptea de Revelion la ONB - de tombola, cina festiva, foc de artificii si alte surprize, informeaza site-ul institutiei.

Spectacolul de Revelion la ONB va incepe pe 31 decembrie, la ora 18.00. Intregul eveniment este reunit sub titlul "Maratonul Revelionului la Opera Nationala Bucuresti", devenit in noiembrie 2010 marca inregistrata.

Si in acest an, spectacolul propus publicului este celebra opereta compusa de Johann Strauss-fiul, "Liliacul", o productie (scenografie si regie) a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden).

Din distributie vor face parte artistii Marian Pop (artist invitat), Crina Zancu, Petre Burca (artist invitat), Mihaela Ispan, Lucian Corchis, Stefan Popov (artist invitat), Vasile Chisiu, Veronica Anusca, Valentina Tudose.

Baritonul Marian Pop, solist de talie internationala care va interpreta rolul lui Eisenstein, a fost aplaudat pe scene din strainatate precum: Florida Grand Opera, Michigan Opera Theatre, Opera din Philadelphia, Teatrul din Basel, Staatsoper Stuttgart, Vienna Staatsoper s.a.

Rolul lui Frosch va fi interpretat de Pavel Bartos, actor al Teatrului Odeon, iar momentele de balet vor fi interpretate de: Monica Petrica, Mariya Lozanova, Shuhey Yoshida. Solistii vocali, balerinii, orchestra si corul ONB - coordonat de maestrul Stelian Olariu - vor evolua sub bagheta dirijorului Vlad Conta.

Pe langa artistii mentionati, la fel ca in fiecare an, o serie de invitati surpriza vor participa la "Balul printului Orlofsky" din actul al II-lea.

Pe de alta parte, pentru cina festiva, ONB a pregatit un meniu divers, in care se regasesc: gustari reci (chiftelute cu susan, foietaj cu ciuperci, rulouri cu salata de cruditati, coctail de crevete pe portocala), gustari calde (cotlet de somon imperial pe pat de rucola, piept de curcan in crusta de rozmarin) si desert (tort festiv de ciocolata, selectie de fructe proaspete, dar si mix de alune, caju, mihgdale si fistic). Din meniu nu lipsesc nici cupele cu sampanie, care vor fi ciocnite la ora 00.00.

Pentru cei interesati s-au pus in vanzare biletele pentru pachetul complet (cina, tombola si bilet spectacol). Cei care doresc sa cumpere bilete numai la spectacol sunt asteptati la casa de bilete a ONB. Pachetul complet la Maratonul Revelionului la Opera Nationala Bucuresti costa 420 de lei, la care se adauga costul tombolei (10 lei) si pretul biletului la spectacol, in functie de categoria aleasa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Revelion opera Bucuresti, #activitati Revelion Bucuresti , #Timpul liber