Nu stii ce sa faci in weekend? Mergi la un spectacol de echitatie!

Sambata, 25 Aprilie 2015, ora 00:00
2625 citiri
Nu stii ce sa faci in weekend? Mergi la un spectacol de echitatie!
Foto: Equestria

Weekend-ul se anunta insorit si e pacat sa-l irosesti, nu-i asa? Daca n-ai alte planuri, poti face cativa pasi in afara orasului, pentru a te bucura de un show spectaculos cu cai si calareti care se intrec pentru premii ce ajung in total la 180.000 de lei.

Anul acesta, Salonul Calului, cel mai mare eveniment sportiv de echitatie din Romania, s-a transformat intr-un circuit ecvestru, incepand cu 24 aprilie, in cadrul evenimentului organizat de Clubul de echitatie Equestria la Tancabesti.

Pe parcursul celor trei zile de concurs, probele sportive se adreseaza atat profesionistilor, cat si amatorilor, sportivilor debutanti, juniorilor si copiilor.

Acestia vor participa la 14 probe de sarituri peste obstacole cu diferite bareme: probe cu baraj, probe de stafeta, probe de indemanare calare, probe la cronometru.

"Momentele care vor face deliciul publicului sunt Proba in oglinda cu ponei sau Stafeta cu urmarire", promit organizatorii.

Etapa se va incheia cu Trofeul Jockey Club - cea mai dificila proba, de nivel B, cu baraj la cronometru.

Organizatorii evenimentului sunt Ozana Moraru - presedintele Clubului Equestria si organizator al evenimentului sportiv, Constantin Avramescu si Dan Fortunescu - Aron - vicepresedinti Jockey Club Roman, Cristian Topescu - jurnalist si comentator sportiv.

Business24 va propune sa va petreceti weekend-ul la Clubul de echitatie Equestria Tancabesti, unde veti vedea pana duminica, 26 aprilie, un spectacol de zile mari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ce faci in weekend, #Circuit ecvestru Tancabesti, #spectacol echitatie Tancabesti, #Salonul Calului 2015 , #Timpul liber