Masa de ping-pong, piesa de rezistenta din sufrageria ta

Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 00:00
4176 citiri
Masa de ping-pong, piesa de rezistenta din sufrageria ta

Tenisul de masa, la rang de pasiune, merita o investitie din partea ta. Pe langa palete si minge, masa este, intr-adevar, cel mai important element.

Business24 iti recomanda in acest weekend sa te orientezi dupa o masa care sa completeze intregul design al incaperii, astfel incat discutiile cu jumatatea ta pe aceasta tema sa se finalizeze intrun punct comun pozitiv.

O varianta este "Stealth Premier tennis table", o masa pentru tenis de masa speciala: este construita folosind aluminiu exact ca in cazul celor mai performante avioane, accentuat cu fibra de carbon.

Inspirata dupa bombardierul american de tip stealth "Nighthawk", masa de tenis Stealth s-a nascut din fuziunea dintre "tacerea letala si eleganta pura", spun producatorii.

Doar cinci astfel de mese speciale de ping-pong vor fi create, insa fiecare va fi numerotata personal si semnata de artistul creator, Bernard Semerdijan.

Desigur, si preturile sunt pe masura: o astfel e masa de ping pong costa 70.000 de dolari, dar vine direct la tine la usa!

"Livram in intreaga lume, asa ca daca cineva ar fi interesat sa achizitioneze o astfel de masa de tenis Stealth, o putem livra in Romania", au declarat oficialii Eleven Ravens contactati de Business24.

Te tenteaza? Contacteaza-i direct pe cei de la Eleven Ravens, cat nu s-a epuizat inca stocul!

#masa ping pong, #masa tenis masa, #masa speciala ping pong, #ping pong editie limitata , #Timpul liber