LollyBoom, cel mai mare festival al familiei din Romania, ajunge la Brasov

Joi, 10 August 2017, ora 13:55
1355 citiri
LollyBoom, cel mai mare festival al familiei din Romania, ajunge la Brasov

Cel mai mare festival al familiei din Romania, LollyBoom, va avea loc in perioada 8-10 septembrie, intr-o inedita locatie din Brasov. Tematica acestui concept este una care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

In acest an, festivalul ajuns la a treia editie in orasul Cluj-Napoca a reunit este 50.000 de participanti in cele 4 zile de festival, oferind comunitatii clujene momente de relaxare, distractie si petrecere a timpului liber alaturi de cei dragi.

Editia LollyBoom 2017 Brasov isi propune sa creeze amintiri de neuitat pentru tine, apropiatii tai si cel mai important sa readuca in viata participantilor cea mai frumoasa etapa, copilaria, prin diverse activitati si ateliere creative.

Esti asteptat intr-o lume de poveste cu multiple concerte, spectacole de dans sportiv, magie, teatru, proiectii de film in aer liber, parada celor mai indragite personaje de la Disney si diverse activitati precum bubble football, tir cu arcul, treasure hunt, tiroliana, cursa cu obstacole, trambulina, tobogane, jocuri ale copilariei.

Atat cei mici, cat si adultii au sansa sa participe la peste 20.00 de ateliere creative, educative si antrenante.

Bineinteles acestea sunt doar o parte dintre surprizele pe care organizatorii le pregatesc pentru voi.

Conditia de a participa in cadrul festivalului este de a aduce cu tine energia si voia buna, accesul fiind gratuit.

Pregateste-te pentru 3 zile de aventura in minunata lume LollyBoom.

#LollyBoom Brasov, #festival copii Brasov , #Timpul liber