Lansari hoteluri de lux: Bulgari, Thompson sau Marriot se iau la intrecere cu criza

Sambata, 28 Ianuarie 2012, ora 13:30
3382 citiri
Lansari hoteluri de lux: Bulgari, Thompson sau Marriot se iau la intrecere cu criza

Turismul de lux infloreste in plina criza financiara. Bulgari, Thompson sau Marriot investesc in noi locatii din Europa, pregatindu-se pentru evenimentele anului 2012, precum Jocurile Olimpice sau Anul Reginei in Marea Britanie. Iata ce hoteluri vor imbogati din acest an oferta turistica de lux din Europa.

Thompson Belgraves, Londra

Lantul hotelier Thompson deschide in acest an primul hotel aflat in alta locatie decat America de Nord. Hotelul va fi deschis in februarie 2012 la Londra, fiind rezultatul unui parteneriat cu Grupul Harilela.

Hotelul va fi situat in cartierul exclusivist Belgravia si va avea 85 camere, un restaurant si un bar Mark's, potrivit Luxuo.

W Hotel, Paris

Hotelul va fi deschis de Ziua Indragostitilor, la un an dupa lansarea unui hotel din acelasi brand si la Londra. W Hotel Paris va avea 91 camere, salon si un bar.

Camerele sunt decorate cu obiecte de arta ale artististilor parizieni, iar lifturile si scarile sunt construite in stilul secolului 19.

Bulgari Hotel, Londra

Bulgari Hotel London este programat sa se deschida in aprilie, in zona exclusivista Knightsbridge, chiar inainte de inceperea Jocurilor Olimpice si pentru evenimentele organizate pentru Regina. Hotelul a fost realizat printr-un parteneriat intre producatorul Italian de bijuterii Bulgari si Marriot International.

Hotelul va avea 85 de camere, un restaurant, bar si spa.

Castello di Casole, Toscana

Castello di Casole este un hotel de cinci stele, situat pe o proprietate privata de 1.700 de hectare in inima Toscanei. De la hotel se poate ajunge cu usurinta atat in Florenta, Chianti sau Siena.

Hotelul are gradini frumos amenajate, o piscina in aer liber si un spa de lux.

#hoteluri de lux inaugurari 2012, #hoteluri lansari 2012, #hoteluri noi 2012, #turism de lux hoteluri , #Timpul liber