Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Jocurile Olimpice 2012: Londonezii pleaca in vacanta pentru a-si inchiria locuintele

Jocurile Olimpice 2012: Londonezii pleaca in vacanta pentru a-si inchiria locuintele


Jocurile Olimpice sunt mana cereasca pentru buzunarele londonezilor! Ei isi pot suplimenta considerabil veniturile prin inchierea propriilor locuinte.

Astfel, locuitorii capitalei Marii Britanii care aleg sa isi ia concediu in luna iulie si sa isi inchirieze locuintele, pot castiga si 90.000 de dolari pe saptamana.

Londonezii ale caror locuinte se gasesc in zone apropiate locurilor in care se vor desfasura competiitle sportive, vor avea castigurile cele mai mari. Astfel, cele mai bine cotate zone sunt One Hyde Park, Chelsea, Angel sau Grove Westbourne, unde chiriile pot ajunge si la 17.500 de dolari pe noapte, potrivit Bornrich.

Jocurile Olimpice 2012, care debuteaza in iulie la Londra, deschid competitia pe piata locurilor de cazare. Intrucat camerele puse la dispozitie de hotelieri nu vor acoperi cererea ridicata, turistii pot opta pentru inchirierea unor case in regim hotelier sau pentru camping in curtile londonezilor.

Pentru a profita de pe urma a 320.000 de turisti care sunt asteptati in Londra pentru Jocurile Olimpice din iulie, londonezii isi vor lua concediu si aleg sa isi inchirieze locuintele.

Daca proprietarul unui penthouse cu patru camere dintr-o cladire exclusivista ar inchiria locuinta, acesta ar putea primi pana la 90.000 de dolari pe saptamana in perioada de varf a Jocurilor Olimpice.

Turistii nu duc lipsa de oferte! Pentru turistii mai pretentiosi, pentru 17.500 de dolari pe noapte, pe langa penthouse-ul de patru camere pot beneficia si de serviciile unui majordom si a unei menajere. Ba mai mult, clientul poate folosi chiar si masina proprietarului.

Apartament cu opt camere, in Angel, 87.508 dolari pe saptamanaPentru grupurile mari de turisti, cazare intr-un apartament inchiriat s-ar putea dovedi mai convenabila decat cea la un hotel. O casa cu opt dormitoare in cartierul Angel poate fi inchiriata cu 87.508 de dolari pe saptamana. Designul modern si minimalist al locuintei il face atragator pentru oameniii de afaceri dispusi sa cheltuiasca sume importante de bani pentru a fi prezenti la Jocurile Olimpice.

Apartament cu sapte camere, in Chelsea, 79.542 de dolari pe saptamanaUn apartament de sapte dormitoare din Chelsea, poate fi inchiriat in perioada Jocurilor Olimpice cu 79.542 de dolari pe saptamana. Nivelul chiriei este ridicat datorita locatiei apartamentului, aproape de Tamisa, pe Road King.

Casa cu sase camere, in Westbourne Grove, 71.567 de dolariO locuinta cu sase camere, situata in cartierul Westbourne Grove, poate fi inchiriat in perioada Jocurilor Olimpice cu 71.567 de dolari pe saptamana.

Locuinta poate fi modalitatea de cazare cea mai potrivita pentru oameni de afaceri sau reprezentanti ai diverselor cluburi veniti sa isi sustina echipele. Designul elegant, curtea interioara si finisajele de lux de care dispune casa o recomanda acestei categorii de turisti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1483 ori