Joaca de-a afaceristul. Cumpara-ti cel mai scump Monopoly din lume

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 00:00
7549 citiri
Joaca de-a afaceristul. Cumpara-ti cel mai scump Monopoly din lume
Monopoly de lux

Jocul Monopoly are fani in toata lumea, calatoria intriganta catre bogatie captandu-i atat pe cei mici, cat si pe cei mari. Insa bogatii care se joaca de-a imbogatirea vor sa o faca in stil grandios, asa ca cel mai scump Monopoly a ajuns sa se vanda pentru 100.000 de lire sterline.

Pamberton & Milner, compania condusa de Elisabeth Moore, a reusit sa creeze cel mai scump set Monopoly, care costa nici mai mult, nici mai putin de 100.000 de lire sterline, conform Bornrich.com. Realizat din piele exotica si argint, acest set ii va duce pe cei deja imbogatiti in lumea de vis a super-bogatilor.

Jocul a fost realizat in parteneriat cu producatori binecunoscuti de bijuterii, cum ar fi Gerrad. Setul creat in editie limitata a suferit cateva modificari, cum ar fi schimbarea numelor destinatiilor in unele pe care le putem asocia cu Armata Britanica si fortele de securitate, cum ar fi "Marina Regala".

Cu toate ca regulile raman in general similare, utilizarea numelor din viata militara reala aduce o unda semnificativa de schimbare. Pionii sunt si acestia sub forme de obiecte militare.

Jocul este disponibil in doua versiuni principale: de lux si ultra-lux. Prima versiune este facuta din piele printata manual si contine piese din argint facute automat, iar cea de-a doua este facuta in totalitate de mana.

Proiectul contine si o cauza cauritabila, o parte din vanzari ducandu-se catre organizatii umanitare ale armatei.

#jocuri copii, #jocuri inteligenta, #joc monopoly, #monopoly pret, #jucarii lux , #Timpul liber