Jay Leno si-a luat ramas bun de la emisiunea "The Tonight Show". Cine il inlocuieste

Vineri, 07 Februarie 2014, ora 16:47
1374 citiri
Jay Leno si-a luat ramas bun de la emisiunea "The Tonight Show". Cine il inlocuieste

Actorul de comedie Jimmy Fallon este cel care il va inlocui pe Jay Leno in popularul talk-show de televiziune "The Tonight Show".

Prezent pentru ultima data in cadrul emisiunii care la consacrat vreme de 22 de ani, Jay Leno, in varsta de 63 de ani, si-a luat la revedere intr-o nota emotionanta de la telespectatorii "The Tonight Show" potrivit Mediafax .

"Nu-mi plac despartirile. Postului NBC ii plac", a spus Jay Leno in monologul sau introductiv, prezentand pentru ultima data aceasta emisiune a postului TV NBC.

Prezenti in platoul emisiunii de joi seara au fost si primii invitati ai lui Leno din 1992, cantaretul country Garth Brooks si actorul Billy Crystal, cel a laudat felul amuzant in care Jay Leno a prezentat evenimentele importante din viata cotidiana a americanilor.

Tom Cruise, fostul guvernator al statului New York Eliot Spitzer, prima doamna Michelle Obama sau Arnold Schwarzenegger sunt doar cativa dintre invitatii celebrii ai acestuia in cadrul "The Tonight Show .

Finalul emisiunii de joi seara a fost presarat cu amintiri legate de schimbarile care survenit pe parcursul anilor in care aceasta s-a aflat la conducerea emisiunii.

"A sosit cu adevarat vremea sa plec si sa predau fraiele urmatorului prezentator", a mai spus acesta.

Pe parcursul celor 22 de ani, Jay Leno a btinut cele mai mari audiente, in fata rivalilor de la CBS si NBC: David Letterman si Jimmy Kimmel.

In varsta de 39 de ani, Jimmy Fallon, a fost prezentatatorul emisiunii "Late Night" difuzata pe acelasi post de televiziune, dupa "The Tonight Show".

O noutate care va intervenii in cadrul emisiunii "The Tonight Show" imediat dupa plecarea lui Leno, este ca aceasta va revenii in cartierul sau general de la New York.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Jimmy Fallon, #emisiune The Tonight Show , #Timpul liber