Imbraca-te cu stil la echitatie: Vezi ce iti pregateste Gucci

Sambata, 16 Iunie 2012, ora 00:00
11191 citiri
Imbraca-te cu stil la echitatie: Vezi ce iti pregateste Gucci

Pasionata de echitatie? Iti propunem o serie de tinute si accesorii create special pentru concursurile de echitatie, dar care pot fi purtate si la tinutele tale de zi cu zi, atunci cand vrei sa iesi in evidenta.

Casa Gucci pregateste o noua linie "Equestrian Collection", care face parte din colectia Cruise 2013, si care va fi diponibila in magazine si online, incepand din luna noiembrie a acestui an.

Colectia ecvestra include 15 piese de imbracaminte completate de o gama atent selectata de accesorii, totate fiind marcate de detaliile distinctive ale casei Gucci: emblema si banda rosu si verde, deja consacrata.

Linia de haine si accesorii exprima pasiunea pentru echitatie a directorului de creatie Gucci, Frida Gianni, si este o colectie-capsula pentru femei, inspirata de garderoba creata de Gucci pentru Edwina Alexander, ocupanta primului loc in cel mai important turneu de echitatie-sarituri peste obstacol "Turneul Global al Campionilor de la Chantilly - Franta".

Tinute si accesorii pentru echitatie

Echitatia este un sport plin de eleganta, iar cei de la Gucci au dus mai departe aceasta nota, imbinand elementele tehnice pentru competitiile ecvestre si hainele clasic-elegante, potrvite si pentru momentele din afara cursei.

Aceasta linie contine jachete de calarie, pantaloni speciali, tricouri polo si camasi, toate interpretate cu materiale inovative.

Colectia se concentraza pe o paleta de culori naturale si tonuri clasice precum negru, bej, albastru deschis sau alb pur, ceea ce subliniaza multifunctionalitatea si usurinta cu care pot fi purtate oricand.

In completarea tinutelor, creatoarea a adus o gama larga de accesorii lucrate cu maestrie de artizanii Gucci, de inalta calitate si cu un design modern: Cizmele de calarie sunt realizate din piele simpla, neagra si parafata cu emblema Gucci. Saua este realizata de mana, din piele neagra, in ton cu sursa de inspiratie a colectiei.

Tot din aceasta linie mai fac parte si o casca de echitatie acoperita cu catifea neagra si un bici, o paturica pentru sa, o curea neagra din piele cu semnele Gucci si catarama de argint, manusi negre, sau o esarfa de matase cu motive ecvestre.

Noua colectie va fi disponibila in magazinele Gucci din intreaga lume si online pe site-ul Gucci, incepand din Noiembrie 2012.

#tinuta echitatie, #accesorii echitatie, #colectie echitatie Gucci, #accesorii Gucci , #Timpul liber