Ia-ti propriul aparat de deszapezit

Sambata, 22 Noiembrie 2014, ora 00:00
4825 citiri
Ia-ti propriul aparat de deszapezit
Foto: Hammacher Schlemmer

Cauti o alternativa la clasica lopata cu care iti deszapesesti curtea in fiecare iarna sau masina, in parcare?

Business24 iti recomanda "The Only Rechargeable Snow Blower" un "aruncator" de zapada cu baterii reincarcabile, foarte usor de manevrat. E o achizitie pentru care-ti vei multumi tie insuti, peste putin timp.

Acesta este singurul aparat de indepartat zapada care functioneaza pe baza de baterii reincarcabile, eliminand prolblema alimentarii cu carburant sau cea a cablului care uneori nu e suficient de lung incat sa ajunga acolo unde ai nevoie.

Propulsat de o baterie de 40 de volti litiu-ion, cu emisii zero si, in consecinta, foarte prietenos cu mediul inconjurator, acest aparat iti permite sa arunci zapada la o parte timp de 40 de minute pana sa aiba nevoie de o a doua incarcare.

Ideal pentru o curatenie rapida in curte sau in parcare, aparatul este suficient de puteric incat sa sparga chiar si bucatile de zapada inghetata si sa arunce zapada apoasa.

Aparatul este activat printr-o simpla atingere de buton, iar cu ajutorul altui buton vei stabili si directia in care vei arunca zapada.

In plus, pentru ca iarna intunericul se lasa mai devreme, aparatul de indepartat zapada dispune si de iluminat LED, dar si de un ecran LCD care iti arata in ce stadiu se afla bateria.

O reincarcare dureaza aproximativ trei ore si se face printr-un adaptor AC.

Aparatul poarta numele de The Only Rechargeable Snow Blower si poate fi comandat online pentru aproape 400 de dolari, fara costurile de transport incluse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aparat deszapezire, #aruncator zapada, #deszapezire curte, #deszapezire loc parcare , #Timpul liber