Heritage: Incearca bucataria avangardista pentru pranzul de afaceri

Sambata, 03 Martie 2012, ora 00:00
3352 citiri
Heritage: Incearca bucataria avangardista pentru pranzul de afaceri

Cauti un restaurant pentru un pranz de afaceri high-class? Propunerea noastra pentru tine in acesta saptamana este restaurantul Heritage, dedicat pasionatilor de gust care doresc sa experimenteze o bucatarie avangardista.

Heritage propune un mix intre bucataria franceza ("mama tuturor bucatariilor"), bucataria spaniola si bucataria germana.

"Mancarea mea trebuie sa ramana in mintea oamenilor" este provocarea asumata de bucatarul sef Heritage, Juan Amador, bucatarul sef cu 3 stele Michelin "adoptat" de Heritage.

Imbinand spiritul spaniol cu disciplina si precizia germana, Juan Amador descompune felurile clasice in elemente individuale pentru a le reconstrui cu ajutorul tehnicilor gastronomiei tehno-emotionala.

Heritage este singura locatie care ofera un gourmet lunch marca Amador.

Rigoarea gustului, specifica bucatariei Amador, se regaseste in modul in care este gandit si servit meniul. Creatiile Amador se succed in etape menite sa trezeasca, sa incite si sa rasfete simturile in toate registrele - gustativ, olfactiv si vizual.

Sub semnatura lui Juan Amador si a echipei sale, Restaurantul Heritage propune 3 meniuri: 1.0., 2.0. si 4.2.. Fiecare dintre ele imbina si recompune arii gastronomice de referinta ale lumii.

Pentru a obtine gustul perfect, fiecare etapa trebuie savurata, de la primul pana la ultimul fel, fara a avea optinea combinarii variantelor de meniu.

Juan Amador a decis sa isi dezvolte primul proiect gastronomic marca Amador la restaurantul Heritage din Bucuresti, dupa un demers de mai multe luni de sondare a pietelor din regiunea Europei de Est.

"Consider ca am facut cea mai potrivita alegere pentru proiectul meu. Am gasit la Heritage spatiul adecvat unde impreuna cu echipa mea de bucatari sa experimentez si sa ofer gustul perfect. Ne-am antrenat ca o echipa olimpica sa surprindem pasionatii de gust din Bucuresti cu creatiile bucatariei Amador" - Juan Amador, Chef 3 stele Michelin, Heritage.

Fiecare salon Heritage din vechea casa a familiei Tatarascu are o identitate proprie si isi dezvaluie povestea cu eleganta si stil. Doamnele se pot relaxa in salonul semineului albastru cu ceaiuri aromate, cafea si deserturi. Sau, alaturi de domni, in salonul trabucurilor si coniacelor, degustand cele mai fine produse din aceste registre.

Heritage propune saptamanal seri tematice intr-o atmosfera deosebita si degustari de vinuri si Malts Whiskies & Cigar.

Pentru Ziua Femeii, de 8 Martie 2012 cadoul Heritage este un mediu special care include: caracatita in stil Galician, cocos Caprese, Virtual Sushi, Vitel de Lapte, Ducca Gazpacho de Sfecla Rosie, Crab de Zapada, Lapte de Alune, Biscuite Secara, Caviar Imperial, Scoici Saint Jaques.

Un meniu complet costa 605 lei/persoana, meniu cu aperitiv, 2 feluri principale, desert si prajiturele 430 lei/persoana pe cand un meniu cu aperitiv, un fel principal si prajiturele 275 lei/persoana.

#Heritage restaurant lux, #restaurante Bucuresti, #restaurante de lux Bucuresti, #Heritage meniu, #Heritage restaurant Bucuresti , #Timpul liber