Fie vara, fie iarna, de la anul poti face surf in Bucuresti!

Sambata, 03 Octombrie 2015, ora 00:00
3116 citiri
Fie vara, fie iarna, de la anul poti face surf in Bucuresti!
Foto: Freelo

Practicat de obicei la ocean si doar in anumite conditii meteorologice, surf-ul este un sport considerat exotic in Romania, dar care la nivel global reuneste o comunitate din ce in ce mai mare de pasionati.

Daca te numeri printre iubitorii acestui sport, atunci cu siguranta vei aprecia proiectul ce urmeaza sa fie deschis in 2016 langa Bucuresti, in Chitila, in urma unei investitii de 8.000.000 euro.

Proiectul poarta numele Freelo, este dezvoltat pe o suprafata de 10.000 m2, in orasul Chitila, langa Bucuresti, si va fi finalizat in primavara anului 2016.

Freelo este primul centru de agrement din Romania si din Europa de Est care ofera atractii si experiente unice: tunel de vant aerodinamic, piscina cu surf si o zona de relaxare cu piscina semiolimpica, spa, restaurant gourmet, boutique hotel si zona de proiectie video in aer liber.

Arhitectura futurista a complexului va gazdui un loc unic in care toata lumea are sansa sa accepte noi provocari, sa-si depaseasca limitele, sa sfideze gravitatia si dimensiunile, sa-si rasfete simturile.

Freelo este o locatie unica potrivita atat pentru copii, cat si pentru adulti de toate varstele aflati in cautarea unui mod inedit de a-si petrece timpul si dispusi sa adere la filosofia libertatii - "freelosophy".

Tehnologiile de ultima generatie folosite in cadrul complexului sunt dezvoltate exclusiv in Romania de catre ingineri locali, iar calitatea, performanta si eficienta acestora vor plasa Freelo printre cele mai avansate tehnologic centre de agrement de acest gen din lume.

Tunelul de vant vertical iti va permite sa sfidezi gravitatia si sa experimentezi senzatia de cadere libera din timpul unui salt cu parasuta.

Astfel, visul de a zbura va deveni realitate pentru oricine, oricand, intr-un mediu accesibil, controlat.

Tunelul va reprezenta o sursa de distractie pentru copii si pentru amatorii dornici de adrenalina, o activitate de teambuilding si leadership pentru companii, precum si un centru de antrenament sportiv pentru atleti sau pentru fortele speciale ale armatei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Freelo Bucuresti, #Freelo Chitila, #surf Bucuresti , #Timpul liber