Extravagante in hotelurile de lux: psiholog pentru animale sau somelier de ceai

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 08:59
2405 citiri
Extravagante in hotelurile de lux: psiholog pentru animale sau somelier de ceai

Halatele de baie din plus, lenjerii de pat confectionate din materiale scumpe, sau articole de toaleta realizate de designeri celebri sunt conditii care cantaresc greu in alegerea unui hotel de lux.

Psiholog pentru animale, sau majordom pentru bronzat sunt doar cateva dintre cele mai extravagante facilitati de care pot profita clientii hotelurilor de lux.

Majordom de parfumuri, Hotelul Rosewood, in America de Nord si Arabia Saudita

Pentru foarte multi turisti, vizita intr-un oras nou constituie o oportunintate de a incerca noi arome de parfumuri. Reprezentantantii lantului hotelier Rosewood au anuntat ca in fiecare unitate de cazare clientii apela la serviciile unui majordom pentru parfumuri.Majordomul va ajunge in fiecare camera cu o selectie de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati, printre acestea numarandu-se Chanel No.5, Bulgari Black, Daisy Marc Jacobs sau Coco Chanel Mademoiselle.

Somelier de ceai, hotelul Lanesborough din Londra

Reprezentantii hotelului Lanesborough acorda la fel de mare importanta ceaiului la fel cum fac restaurantele de lux pentru sortimentele de vinuri. Acesta este motivul pentru care acestia au decis sa creeze primul somelier de ceaiuri din lume. Turistii se vor putea bucura de ceaiul de dupa-amiaza preparat de Karl Kessab, primul somelier de ceai care poate oferi sfaturi in legatura cu sortimentele de ceai si tehnicile de pregatire pentru acestea.

Psiholog pentru animale, Hotel Monaco, Portland

Desi rasfatul pentru animale a fost inclus in oferta celor mai multe hoteluri, o unitate de cazare din Portland este singurul loc din lume in care animalele pot avea un psiholog. La sedintele cu psihologul participa atat animalele cat si proprietarii lor, acestia incercand in acest fel sa rezolve problemele de comportament si pentru a-si imbunatati relatiile.

Concierge de sapunuri, hotelul Viceroy Riviera Maya, Mexic

Fie ca au nevoie de relaxare sau de inviorare dupa o calatorie lunga, exista un sapun potrivit pentru fiecare nevoie a clientilor. Chiar de la sosirea la hotelul Viceroy, turistii sunt intampinati de concierge-ul de sapunuri. Acesta le prezinta o oferta variata de sapunuri artizanale, create din ingrediente organice. Parfumurile sapunurilor se schimba in functie de anotimp, pepenele galben fiind "vedeta" verii, iar scortisoara foarte cautata pe parcursul iernii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hoteluri lux, #facilitati hoteluri lux, #optiuni hoteluri lux , #Timpul liber