Expozitie interactiva "Xperiment", la Cetatea Rasnov

Luni, 02 Iulie 2012, ora 14:14
2051 citiri
Expozitie interactiva "Xperiment", la Cetatea Rasnov

Gradina Cetatii Rasnov gazduieste, in perioada 2 - 29 iulie, in premiera in Romania, expozitia interactiva "Xperiment" din Marea Britanie.

Proiectul "Xperiment" consta in prezentarea a 16 exponate interactive, special concepute pentru a oferi o intelegere intuitiva a principiilor mecanicii. Exponatele permit copiilor si nu numai sa experimenteze singuri si sa inteleaga lucruri precum de ce zboara un avion, de ce si cum se formeaza vanturile langa cladirile mari, cum este adusa apa in orase si alte lucruri interesante, se arata intr-un comunicat de presa al Directiei de Cultura din Primaria Rasnov, unul dintre organizatorii expozitiei.

Expozitia se intinde pe o suprafata de 140 mp, este deschisa intre orele 9.00 - 19.00, iar biletul de intrare costa cinci lei.

Organizatorii evenimentului sunt Primaria Rasnov, Asociatia Mioritics, Parentime si Asociatia Secular Umanista din Romania (ASUR) in parteneriat cu Da Vinci Learning si System Plus.

Pe 4 iulie, accesul in Cetatea Rasnov este gratuit pentru toti vizitatorii, fiind ziua aniversara in care instanta a decis in urma cu trei ani ca Cetatea Rasnov sa revina comunitatii locale dupa mai multi ani de administrare privata, se mai precizeaza in comunicatul de presa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#expozitii Brasov, #expozitie interactiva Romania, #proiect Xperiment, #exponate interactive , #Timpul liber