Dubai mai pregateste o extravaganta: Hotelul Marriot va fi cel mai inalt din lume

Marti, 27 Martie 2012, ora 08:44
3234 citiri
Dubai mai pregateste o extravaganta: Hotelul Marriot va fi cel mai inalt din lume

Dubai, orasul "magnet" pentru industria de lux pregateste lansarea unui nou punct de reper pentru turisti: JW Marriot Marquis, cel mai inalt hotel din lume.

Hotelul, destinat oamenilor de afaceri asigura conditiile necesare pentru organizarea unor conferinte cu 1.000 de invitati.

Cu o inaltime de 355 de metri, JW Marriott Marquis Dubai va fi cel mai inalt hotel din lume, avand cu numai 26 m mai putin decat Empire State Building din New York, scrie Bornrich.

Situat in mijlocul Business Bay, in Dubai, hotelului va pune la dispozitia clientilor 1.608 camere. In incercarea de a veni in intampinarea oamenilor de afaceri din Orientul Mijlociu, constructorii au imbinat inovatia tehnologica cu elemente de design. Hotelul este proiectat pentru a acoperi nevoile unor grupuri de oameni de afaceri de pana la 1.000 de persoane.

"Omenii de afaceri care organizeaza conferinte pentru grupuri foarte mari sunt de cele mai multe ori in postura de a cauta unitati de cazare diferite in acelasi oras pentru a le acoperi nevoile".

"Pana acum, Dubaiul nu a avut un hotel care sa poata fi utilizat pentru conferite de mari dimensiuni. Pe scurt, am "impins" Dubaiul in peisajul global al oraselor in care se pot organiza conferinte, a declarat Rupprecht Queitsch, general manager JW Marriot Marquis.

Hotelul JW Marriot Marquis Dubai se va deschide in doua etape: in octombrie 2012 clientii vor putea opta intre cele 804 camere de lux. Hotelul va avea doua saloane, centru SPA, 22 de sali de conferinta, 15 restaurante, saloane si baruri.

Potrivit managementului hotelului, Marriot va avea 1.608 angajati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hotelul Marriot Dubai, #conferinte Dubai, #camere hotel Marriot Dubai, #sali conferinta Marriot Dubai , #Timpul liber