Distractie 2 in 1: Masa de biliard si air hockey

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 00:00
6114 citiri
Distractie 2 in 1: Masa de biliard si air hockey
Foto: Hammacher Schlemmer

O masa de biliard si o masa de air hockey ar completa perfect camera ta preferata, nu-i asa? Daca te-ai gandit mereu ca trebuie sa faci un compromis, Business24 vine in acest weekend cu o veste buna: le poti avea pe amandoua.

S-a lansat masa care, printr-o simpla rotatie se transforma din masa de air hockey in masa de biliard. Suprafata pentru air hockey are incorporat un sistem de 110 volti care sufla aerul necesar jocului, in timp ce suprafata pentru biliard este acoperita cu cele mai bune materiale pentru desfasurarea jocurilor de biliard.

Pentru a schimba de la o suprafata la alta tot ce trebuie sa faci este sa impingi manual masa si sa o blochezi pe parea cealalta.

Masa este dotata cu picioare extrem de groase menite sa pastreze o stabilitate foarte buna pentru suprafata de joc, dar si sa foloseasca drept depozit pentru toate "jucariile", de la bile, creta, triunghi pana la pucuri si palete.

Jucaria costa aproape 800 de dolari plus taxe de transport, iar de la comada pana la livrare producatorii estimeaza ca vor dura aproximativ patru saptamani. Oricum, fi pregatit sa asamblezi totul de la zero.

Poti comanda online aceasta masa de air hockey si biliard, de pe site-ul Hammacher Schlemmer.

#masa air hockey, #masa biliard, #masa rotativa biliard air hockey , #Timpul liber