Cum arata cabana de schi la care merge Richard Branson (Galerie foto)

Duminica, 09 Septembrie 2012, ora 11:03
2885 citiri
Cum arata cabana de schi la care merge Richard Branson (Galerie foto)

Unul din locurile preferate ale magnatului Virgin, Sir Richard Branson, pentru a schia este o cabana in varful Alpilor Elvetieni. Personalul calificat, din care nu lipseste terapeutul spa sau ingrijitorul de caini, privelistele spectaculoase sau sporturile de iarna ar putea fi cateva dintre motivele pentru care Branson vine aici.

The Lodge este situata in apropiarea orasului Geneva, in Alpii Elvetiei la peste 1.500 de metri altitudine.

Cabana poate gazdui pana la 18 adulti si sase copii, facandu-o un loc minunat pentru a petrece timpul liber cu intreaga familie sau un grup de prieteni.

Exista noua dormitoare, intre care doua apartamente situate la etaj, de unde se pot admira privelistile montane spectaculoase.

In timpul sejurulul, un personal calificat intre care se numara: terapeut spa, sau ingrijitor de caini sa la dispozitia turistilor. Meniul gandit de sef-ul cabanei include atat preparate din bucataria elvetiana cat si din cea internationala, potrivite atat pentru o cina formala, picnic sau micul dejun cu copiii. Oaspetii au, de asemenea, libertatea de a explora crama si o selectie impresionanta de vinuri.

Accesul la partii este doar un minut distanta de cabana. Exista partii pentru toate categoriile de dificultate.

In plus, puteti alege intre mai multe sporturi de iarna cum ar fi : schi cross country, snowboarding, snowshoeing sau chiar parapanta sau heli-schi, o alegere antrenanta pentru iubitorii de aventura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cabana schi Richard Branson, #cabana schi Alpi, #cabana schi Branson , #Timpul liber