Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Colectie unica de motociclete Harley-Davidson, in Bucuresti

Colectie unica de motociclete Harley-Davidson, in Bucuresti


O expozitie unica a motocicletelor de colectie marca Harley-Davidson va putea fi admirata la Mall Promenada, in perioada 20 mai - 1 iunie, de catre iubitorii de motoare.

Exponatele constau in piese legendare produse intre anii 1918-1995, adevarate obiecte de colectie, carora li se vor alatura cele mai noi modele ale bine-cunoscutului brand, precum modelul Harley Racer, Duo Glide si motocicleta Sportster® 883 Reste.

Modelul "Harley Racer" produs in 1927 are un singur cilindru, cu un motor cu o capacitate de 350 de cmc (cm cubi). Este unul din cele mai rare modele Harley Davidson, un exponat al vremurilor in care cursele reprezentau o adevarata aventura.

Politia americana a cumparat in 1962 10.000 de motociclete modelul "Duo Glide"pentru monitorizarea traficului, datorita imbunatatirilor aduse predecesorului sau "Hydra Glide". Prin adaugarea suspensiei in partea din spate, modelul, supranumit "The Police", a devenit mult mai confortabil.

Motocicleta "Sportster® 883 Reste" este in prezent etalonul stilului retro Harley-Davidson®. Rezervorul clasic de combustibil in stil "peanut" combinat cu steagul in carouri inspirat din curse asigura motocicletei un aspect cool, de Sportster clasic. Aceasta motocicleta este propulsata de un motor Evolution™ de 833 cc produs pentru perfectiune.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3712 ori