City Break in Paris? Cocktail barurile, o experienta ce nu trebuie ratata

Luni, 30 Iulie 2012, ora 08:45
2562 citiri
City Break in Paris? Cocktail barurile, o experienta ce nu trebuie ratata

Paris a fost intotdeauna orasul bunului gust, incepand de la cinema si pana la bucatarie. Iar intr-un astfel de loc, in care artistii culinari au incercat sa obtina intotdeauna platoul perfect, a fost doar o chestiune de timp pana cand sa se orienteze si catre realizarea unor bauturi cat mai sofisticate.

Cocktail barurile din Paris sunt ca niste restaurante pentru cei care degusta bauturi, unde expertii in mixuri pregatesc comenzile asigurandu-se ca fiecare ingredient conteaza. Patronii acestor localuri sunt foarte atenti la fiecare aspect legat de prezentarea produselor si obisnuiesc sa vina la clientii lor pentru a discuta direct cu ei, potrivit Business Insider.

In Paris, exista trei saloane de cocktail unde atmosfera este calda, iar bauturile sunt preparate in mod profesionist.

Experimental Cocktail Club

Localurile incluse in gama Experimental Cocktail Club au sedii la New York, Londra si Paris. Localul original Experimental Cocktail Club din Montorgueil a fost un deschizator de drumuri pentru unitatile de acest fel de pe scena pariziana.

Acesta include un bar cu ziduri de piatra, podele din lemn negru si candelabre stralucitoare de aur, dar atmosfera dinauntru este relaxanta, iar cei care vin aici se simt in largul lor. Barul are o capacitate de 50 de persoane, ceea ce le da consumatorilor sentimentul ca se gasesc intr-un loc in care se vand ilegal bauturi alcoolice, precum barurile din America, din timpul Prohibitiei.

Curio Parlor

Cocktail barul Curio Parlor se gaseste in Cartierul Latin, distingandu-se printr-un amestec de stiluri: persoanele care intra vad un decor exagerat de sic, insa in spatele barului se gasesc exemplare de animale impaiate. Expertii in bauturi se intalnesc aici pentru a savura cocktailuri care nu se gasesc in alta parte a Parisului, ca si pentru a asculta muzica de la parter care insufleteste atmosfera.

Curio Parlor mai are si un al doilea bar. In cazul in care nu doriti sa beti ceva neobisnuit sau ciudat, puteti comanda whisky Japanese Nikka, pentru a avea o experienta interculturala, inclusa in categoria "estul intalneste vestul".

Prescription Cocktail Club

Deschis in urma succesului inregistrat de Experimental Cocktail Club, Prescription Cocktail Club este un local spatios care se intinde pe doua etaje. Intrand in acest local, veti face o calatorie in timp, pentru ca imbina aspectul unui bar din perioada Prohibitiei cu cel al unui loc unde va puteti relaxa.

Obisnuitii casei comanda bauturi si socializeaza intr-un decor la moda si elegant, cu lampi de masa din timpuri stravechi, la o lumina obscura. Tapetul are un model clasic japonez, cu cocori, iar barul lung este din marmura.

La etaj se afla un raft de carti care reprezinta de fapt intrarea catre un al doilea bar, precum se intampla intr-o povestire cu Sherlock Holmes.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cocktail baruri Paris, #localuri Paris, #cocktail Paris, #atractii turistice Paris , #Timpul liber