Bucura-te de ploile tropicale chiar in baia ta!

Sambata, 23 Martie 2013, ora 00:00
3072 citiri
Bucura-te de ploile tropicale chiar in baia ta!
Foto: trendir.com

Transforma baia ta intr-o oaza de spa, fara sa incarci spatiul deja alocat ritualurilor de frumusete. Business24 iti recomanda sistemul Acqua Zone, prin care te poti bucura de senzatia ploilor tropicale, de puterea apei care cade dintr-o cascada, dar si de frumusetea unui curcubeu, la tine in casa.

Dusul Acqua Zone se instaleaza in tavanul baii si combina senzatia ploilor calde cu lumini colorate pentru o experienta de neuitat, chiar si atunci cand nu ai timp sa pleci in vacante in tari tropicale.

Acest sistem realizat de designerul Franco Sargianiiti pentru Fantini iti permite sa obtii un aspect curat si minimalist in baia ta fara sa renunti la experienta somptuoasa de spa.

Foto: trendir.com

Dispozitivul subtire se monteaza pe tavan, arata ca un patrat de inox, nu te incurca si are pozitia perfecta pentru a te spala cu diferite modalitati inspirate de natura.

Foto: trendir.com

Poti alege intre modul "rainfall" (ploaie n.r.), "waterfall" (cascada n.r.) si alte functii speciale de pulverizare. Din acelasi dispozitiv poti seta si functia de cromoterapie, prin luminile colorate in galben, rosu, verde si albastru.

Foto: trendir.com

Ai posibilitatea de a crea si o lumina ambientala, cu programul "Environment" care include lumini de apus, noapte sau de rasarit.

Foto: trendir.com

Sistemul Acqua Zone masoara 53 de centimetri latime si 53 de centimetri lungime, fiind disponibil cu finisaje lucioase sau mate.

Foto: trendir.com

El va fi prezentat la Milano Design Week, in aprilie, si abia dupa lansare vom afla mai multe despre eventuali distribuitori in Romania pentru acest sistem.

Foto: trendir.com

Intre timp, pentru mai multe detalii, ii poti contacta pe cei de la Fantini, care sunt mai mult decat bucurosi sa iti raspunda la intrebari, au declarat oficialii companiei, pentru Business24.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dus ploaie tropicala, #dus spa, #dus tavan , #Timpul liber