BMW Athletics: Performanta si dinamism pentru sportivul din tine

Joi, 23 Februarie 2012, ora 11:48
3754 citiri
BMW Athletics: Performanta si dinamism pentru sportivul din tine

Esti pasionat de masini si de sport? BMW a intuit nevoile tale ti-a pregatit colectia BMW Athletics impreuna cu PUMA si OGIO, colectie care imbina perfect pasiunea ta pentru miscare, dar si pentru masinile BMW.

Colectia Athletics include fiecare obiect necesar pentru antrenamentele tale si este disponibila la dealerii BMW din Romania.

BMW Athletics a fost creata special pentru tine, fie ca esti pasionat sau client al marcii: folosind aceste produse iti poti arata legatura si aprecierea pe care o ai pentru BMW.

"Toate produsele care poarta sigla BMW devin ambasadori ai marcii, in timp ce pentru utilizator sunt o extensie a brandului, un mod de a fi aproape de BMW si atunci cand nu conduc. Experienta cu produsele de life-style trebuie, din acest punct de vedere, sa reflecte experienta BMW ca marca premium", sustine Alexandru Seremet, reprezentant BMW.

BMW este perceputa drept cea mai sportiva marca de automobile premium, a raspuns Alexandru Seremet in fata intrebarii privind ideea care a dat nastere noii colectii sport Athletics.

"Din acest punct de vedere colectia BMW Athletics are o legatura puternica cu unul din cele mai importante atribute ale marcii - performanta si dinamismul", a completat acesta.

Colectia BMW Athletics: De la accesorii pana la hanorace BMW

Noua colectie a fost lansata in parteneriat cu Puma si se alatura colectiilor Golfsport, Yachting si Motorsport lansate de BMW, colectii disponibile la dealerii BMW din Romania.

Calitatea este punctul forte al colectiilor BMW, sustin oficialii brandului.

"Pentru colectiile de life-style noastre colaboram cu producatori de top cu multa experienta in domeniu si de la ei primim mereu cele mai noi tehnologii si solutii de fabricatie. In cazul BMW Athletics produsele sunt dezvoltate in colaborare cu PUMA si OGIO, doua marci foarte apreciate in segmentele de piata pe care le reprezinta", ne-a declarat Alexandru Seremet.

Tricouri pentru Atletism

Fiecare obiect din colectie este reflectorizant pentru a-ti oferi mai multa siguranta la antrenamentele facute pe inserat, iar tricourile cu anchior din colectia BMW Athletics nu fac exceptie de la aceasta regula. Create 100% din poliester micorfibra si rezistente la UV, tricourile imbina perfect rafinamentul si confortul. Pretul unui tricou BMW Athletics este de 181 de lei.

Jacheta Softshell

Jachetele Softshell sunt realizate din materiale rezistente la vant, care regleaza temperatura corpului, iar insertiile AirMesh asigura circulatia aerului. Buzunarele aplicate si croiala sport fac din Jachetlee BMW Athletics o tinuta impresionanta, dar si extrem de utila. BMW a creat impreuna cu PUMA astfel de jachete atat pentru barbati, cat si pentru femei, iar pretul recomandat de vanzare este de 646 de lei.

Jacheta cu gluga barbateasca

Hanoracele sunt create astfel incat sa ofere maximum de confort in timpul antrenamentelor si sunt ideale pentru cuplurile care vor sa se antreneze impreuna: exista varianta pentru barbati "royal blue" si varianta pentru femei "light blue". O astfel de jacheta cu gluga barbateasca este realizata 100% din poliester si este "decorata" cu o emblema Puma pe umarul stang, si o emblema BMW pe piept, pretul fiind de 414 lei.

In colectia BMW Athletics mai poti gasi si sepci, bratari, sticle branduite pentru sportivi si ochelari, dar si o serie de genti sport asupra careia BMW s-a concentrat in mod deosebit.

Ochelari de soare

Un prososp sport cu incriptia BMW costa 162 de lei, o caciula PUMA - BMW Athletics costa 74 de lei, un "portofel" pentru incheietura poate fi achizitionat cu 46 de lei iar ochelarii de soare Sport BMW Athletics te costa 367 de lei.

Lifestyle Sneakers

Incaltamintea din colectia BMW Athletics costa intre 367 de lei si 553 de lei, potrivindu-se perfect din punct de vedere cromatic cu restul obiectelor din colectie. Pantofii sport, special pentru alergat, sunt realizati 100% din piele si beneficiaza de tehnologii avansate pentru stabilizarea piciorului in timpul alergarii.

Geanta triatlon

Geanta triatlon din colectia BMW Athletics a fost creata special pentru cerintele atletilor de triatlon si costa 460 de lei. Ea are un volum de 80 de litri, un compartiment aerisit pentru incaltaminte, un compartiment umed izolat, compartiment pentru obiectele sensibile in care poti sa iti pui iPhone-ul, buzunare pentru mancare, pentru sticla de apa, pentru ochelari si alte elemente potrivite pentru sportivul din tine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BMW Lifestyle, #BMW Athletics, #BMW premium sport, #produse marca BMW , #Timpul liber