Air Force One: Cat costa o ora de zbor cu avionul prezidential

Vineri, 24 Februarie 2012, ora 13:03
3255 citiri
Air Force One: Cat costa o ora de zbor cu avionul prezidential

Costurile deplasarii cu aeronava prezidentiala americana Air Force One se ridica la 179.750 de dolari pentru o ora de zbor, in anul fiscal 2012, a declarat maiorul Michelle Lai, pentru ABC News.

Aceasta suma include combustibilul, consumabilele de zbor, reparatiile si intretinerea aeronavei si a motorului. Salariile pilotilor si insotitorilor nu sunt incluse, deoarece acestea sunt platite indiferent daca avionul este folosit sau nu, a explicat Lai pentru ABC News.

Prin urmare, deplasarea efectuata joi de presedintele Barack Obama in statul Florida ar fi costat cel putin 674.000 de dolari numai pentru zborul Air Force One. In acest stat, presedintele a sustinut un discurs despre proiectul de buget, apoi a participat la trei reuniuni de strangere de fonduri.

Deplasarea de trei zile saptamana trecuta, in trei state, care a inclus doua evenimente oficiale si opt de strangere de fonduri, la care campania presedintelui a colectat peste opt milioane de dolari, a generat costuri de zbor de 2,1 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#air force one pret, #air force one costuri, #pret ora zbor air force one , #Timpul liber