"Xscape", albumul postum al lui Michael Jackson a fost lansat

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 11:38
1493 citiri
"Xscape", albumul postum al lui Michael Jackson a fost lansat

Albumul postum al lui Michael Jackson a fost lansat, ocazie cu care postul de radio prin satelit SiriusXM a lansat si un canal special dedicat acestui eveniment muzical, "The Michael Jackson Channel", conform TMZ.com.

Noul post de radio le ofera ascultatorilor acces exclusiv la hiturile regelui pop, la piesele sale mai rare dar si la piese de pe acest ultim album pentru o perioada de doua saptamani.

Albumul "Xscape" cuprinde o serie de piese care nu au ajuns sa faca parte din niciunul dintre albumele de studio ale lui Michael.

Aceste piese au fost remasterizate si scoase, in premiera, pe piata muzicala. Varianta "de lux" a albumului contine si variantele originale ale acestor piese, dar si o piesa care a fost reeditata sub forma unui duet cu Justin Timberlake.

Unul dintre fratii lui Michael, Jermaine, a precizat ca mai exista piese inregistrate de regele pop care nu au fost inca lansate si care ar putea fi folosite pentru a mai scoate inca un album postum.

El a sustinut ca-si doreste ca acest eventual album sa fie publicat sub titulatura Jackson 5, piesele respective datand din perioada in care Michael canta alaturi de fratii sai in aceasta formatie.

#album Michael Jackson, #albumul postum Michael Jackson, #Xscape album Michael Jackson , #Stiri Lifestyle