VIDEO Modul inedit in care actrita Jennifer Lawrence a sarbatorit victoria lui Joe Biden pe strazile din Boston

Luni, 09 Noiembrie 2020, ora 10:26
771 citiri
VIDEO Modul inedit in care actrita Jennifer Lawrence a sarbatorit victoria lui Joe Biden pe strazile din Boston
Jennifer Lawrence/Twitter

Joe Biden a devenit al 46-lea presedinte al SUA, acesta invingandu-l pe Donald Trump. Actrita Jennifer Lawrence a sarbatorit intr-un mod unic pe strazile din Boston, iar postarea a adunat peste un milion de like-uri pe contul de Instagram al celor de la People.

Democratul Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale americane, spun Edison Rsearch si mai multe publicatii americane, relateaza Reuters. Biden promite sa fie un presedinte pentru toti americanii, indiferent daca l-au votat sau nu. "Ne asteapta o munca grea".

Cel care va deveni, pe 20 ianuarie 2021, cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite, a promis, intr-un tweet, ca va fi presedintele "tuturor americanilor". "Este timpul sa lasam furia si retorica aprinsa in urma si sa venim impreuna", a adaugat el.

"America, sunt onorat ca m-ai ales sa conduc aceasta tara mareata. Ne asteapta o munca grea, dar va promit asta: voi fi un presedinte pentru toti americanii - chiar daca ati votat sau nu pentru mine", a scris Biden pe Twitter.

Had no choice but to throw a party for 1 #comeonbostonletsparty pic.twitter.com/qvSEVip0Mh- Jennifer Lawrence - Represent.Us (@JLawrence_RepUs) November 7, 2020 ...citeste mai departe despre "VIDEO Modul inedit in care actrita Jennifer Lawrence a sarbatorit victoria lui Joe Biden pe strazile din Boston" pe Ziare.com

#Jennifer Lawrence, #Biden, #Trump, #alegeri SUA, #vedete , #Stiri Lifestyle