Viata de om bogat: Celebritati care au propria insula

Joi, 17 Martie 2016, ora 08:21
1033 citiri

Multi oameni viseaza sa ajunga celebri pentru a fi bogati. In timp ce unele vedete aleg sa isi traiasca viata in modestie, altele isi cumpara propriile insule.

Johnny Depp, in varsta de 52 de ani, se poate relaxa oricand pe insula sa de peste 194.000 de metri patrati numita Little Hall's Pond Cay si care se afla in Caraibe. Actorul a cumparat-o in 2004 cu 3,6 milioane de dolari. Starul de la Hollywood a spus ca Marlon Brando l-a invatat cum sa cumpere insula, arata Ranker.

Aceasta nu este singura insula detinuta de actor, starul achizitionand si in 2015 o insula in Grecia. Aceasta numeste Stongyli, este situata in apropiere de Kastelorizo si l-a costat pe actor 4,2 milioane de euro.

Johnny Depp si-a cumparat o insula in Grecia

In 2011, Shakira s-a asociat cu Roger Waters, co-fondatorul Pink Floyd, si a cumparat insula Bonds Cay, in Bahamas. Se pare ca acum acestia construiesc aici o statiune de lux.

Pamela Anderson a primit, in 2011, o insula cadou de la Tommy Lee, ...citeste mai departe despre "Viata de om bogat: Celebritati care au propria insula" pe Ziare.com

#celebritati insule, #vedete insule, #vedete cumparat insule , #Stiri Lifestyle