Viata de lux: 12 servicii pe care doar cei mai bogati si le permit

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 15:51
1784 citiri
Viata de lux: 12 servicii pe care doar cei mai bogati si le permit
capelux.com

Persoanele foarte bogate nu au numai locuinte si masini foarte scumpe, dar platesc si pentru niste privilegii care le fac viata de zi cu zi mult mai simpla si despre care multi cel mai probabil nici nu stiu ca exista.

Un utilizator al retelei de socializare Reddit a intrebat care sunt cele mai incredibile servicii si produse pentru oamenii foarte bogati, despre care cei mai multi dintre noi nici nu stim ca exista, scrie Business Insider. Iar cateva dintre raspunsurile primite au fost uimitoare, potrivit Mediafax.

Asigurare pe arte frumoase

"Exista asigurare pe arta fina", a raspuns utilizatorul Geruvah. "Si nu ma refer la o asigurare de genul 'Ne pare rau ca ai pierdut-o in uragan, uite-ti cecul'. Ci mai degraba 'Zona e inundata si o revolta e pe cale sa se declanseze. Vom trimite o echipa SWAT cu elicopterul ca sa va scoatem bunurile din perimetru intr-un loc mai sigur".

Dadace de noapte

"Daca mama vedeta alapteaza, dadaca de noapte are atributia de a o trezi pe aceasta la intervale regulate", explica utilizatorul Harbogoldbear. "Apoi, cand mama a terminat de alaptat, (dadaca de noapte) ia bebelusul si il linisteste ca sa adoarma la loc".

Agenti de calatorie full-service

Acestia "rezerva zboruri si hoteluri si se ocupa de vize. Gestioneaza si banii in locul tau (cand calatoresti in atta tara)", potrivit utilizatorului Reddit MistaSchlong. In plus, daca ai o problema pentru care in mod normal ai suna la compania aeriana sau la hotel, "agentul de calatorie" trebuie sa faca asta in locul tau sau va fi concediat.

Stilist pentru bradul de Craciun

Ce face acest stilist? Impodobeste bradul de Craciun pentru 20.000 de dolari in fiecare an si se asigura ca scapi de el pe 1 ianuarie.

Cumparatori personali" la un alt nivel"

"Imi pastreaza intreaga garderoba organizata si organizata intr-o baza de date si tine pasul cu noile tendinte ale designerilor. Are toate masurile mele si imi reface masuratorile de doua ori pe an, ca sa nu trebuiasca sa alerg eu masurat si croit", a povestit un utilizator anonim.

Telefoane in stilul "Dr. House"

"Putem pune la punct un intreg salon de spital in confortul propriei dumneavoastra vile, cu asistente si personal privat. Aveti la dispozitie grija optima, preventia de infectii si va ofera mult mai multa demnitate in pragul mortii", a descris un utilizator acest serviciu.

Servicii de cinema PRIMA

Pentru 35.000 de dolari, acesti specialisti iti aduc acasa filme nou lansate in aceeasi zi in care apar si in cinematograf.

Separeuri privare la evenimente

In arena Madison Square Garden din New York, de exemplu, "separeul tau este ca un salon cu ferestre din podea pana in tavan, cu vedere la scena evenimentului in sine", explica un utilizator. "Primesti si acces la o zona lounge unde poti privi sportivii cand ies din vestiare".

Alei incalzite in fata casei

Sistem de securitate Chestron

Controleaza totul printr-un dispozitiv de tip tableta, de la muzica la temperatura si la sistemul de alarma, potrivit unui alt utilizator.

Un birou de familie

Acesta este un sediu financiar multifunctional care practic iti sprijina toate nevoile financiare: include servicii de contabilitate, manageri de investitii, avocati personali, profesionisti in asigurari si planificatori financiari.

Zboruri interne fara verificare de securitate

"Cei mai multi oameni stiu ca cei instariti zboara cu avion privat. Nu toti stiu ca acest lucru le permite sa mearga sau sa conduca pur si simplu spre aeronava fara nicio verificare de securitate sau inspectie de bagaje".

#trai viata lux, #servicii bogati , #Stiri Lifestyle