Vertu a adus cel mai scump smartphone din Romania: Costa mai mult decat o Dacie

Miercuri, 20 Martie 2013, ora 12:53
3479 citiri
Vertu a adus cel mai scump smartphone din Romania: Costa mai mult decat o Dacie

Vertu, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de telefoane mobile de lux din lume, a lansat si in Romania ultimul sau model de smartphone, Vertu Ti, la un pret de 7.900 de euro.

Telefonul este disponibil pe piata locala prin intermediul retelei de magazine Cellini.

Ultima bijuterie Vertu functioneaza cu sistem de operare Android 4.0, Ice Cream Sandwich, are carcasa din titan si ecran din safir. Telefonul nu dispune de tehnologie 4G.

Vertu Ti este dotat cu o camera foto de 8 megapixeli, care poate captura imagini la o rezolutie de 1080 de pixeli. Camera foto secundara are un senzor de 1,3 megapixeli.

Telefonul are un procesor dual-core, la 1,7 Ghz, memorie 1GB RAM si spatiu intern de 64GB.

Vertu Ti a fost produs in colaborare cu Bang & Olufsen, producator de lux pentru dispozitive audio.

In ceea ce priveste suportul tehnic, o echipa specializata etse disponibila 24/7, iar printre serviciile oferite se numara Vertu Certainty, care asigura protectia dispozitivului si a datelor, Vertu Life, care include informatii si articole, si Concierge Service, pentru rezervarea in regim exclusiv de camere la hotelurile de top din lume.

Clientii nostri isi schimba telefonul anual, maximum la doi ani, a declarat pentru CNN directorul de comunicare si marketing al Vertu, Massimiliano Pogliani.

#lansare Vertu Ti, #smartphone Vertu, #cel mai scump smartphone din Romania , #Stiri Lifestyle