Vanzarile Ralph Lauren isi vor reveni spectaculos anul viitor

Joi, 10 Noiembrie 2011, ora 16:05
1160 citiri
Vanzarile Ralph Lauren isi vor reveni spectaculos anul viitor

Ralph Lauren estimeaza ca rezultatele pentru cel de-al doilea trimestru fiscal din 2012 vor depasi rezultatele inregistrate in 2011, iar cifra de afaceri urmeaza sa inregistreze o crestere de 24% fata de aceeasi perioada din anul anterior.

In ultimul sau raport, compania estimeaza un venit net de 233 milioane de dolari, sau 2,46 dolari pe actiune, pentru cel de-al doilea trimestru din anul fiscal 2012, in crestere fata de venitul net de 205 de milioane de dolari, sau 2,09 dolari/actiune, inregistrat in cel deal doilea trimestru fiscal din 2011, potrivit CPP Luxury.

Cifra neta de afaceri pentru cel de-al doilea trimestru din anul fiscal 2012 este de 1,9 milioane de dolari, potrivit raportului, ceea ce inseamna o crestere cu 24% fata de cifra de afaceri din aceeasi perioada a anului anterior.

Cresterea cifrei nete de afaceri reflecta o serie de castiguri puternice, atat in vanzarile generale, cat si pe segmentul de retail, dar si efectele favorabile ale cursurilor valutar, spun reprezentantii companiei.

"Starea noastra din prima jumatate a anului reflecta vitalitatea incredibila a brandului nostru, dar si cresterea cererii pentru produsele noastre, in intreaga lume", a declarat Ralph Lauren, CEO-ul companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ralph Lauren vanzari, #raport Ralph Lauren , #Stiri Lifestyle