Vanatoare de mistreti: Ce miliardari mai aduce Tiriac la petrecerea sa

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 12:48
9410 citiri
Vanatoare de mistreti: Ce miliardari mai aduce Tiriac la petrecerea sa

La sfarsitul celei de-a treia saptamani din luna ianuarie are loc traditionala vanatoare de mistreti organizata de omul de afaceri Ion Tiriac in localitatea bihoreana Balc. Ca de obicei, domeniul lui Tiriac va fi vizitat de cunoscuti oameni de afaceri. Vezi cine vine.

Omul de afaceri Ion Tiriac este asteptat vineri dupa-amiaza pe Aeroportul din Oradea, urmand sa soseasca cu unul dintre aparatele de zbor ale propriei companii aeriene, la fel ca si Wolfgang Porsche, proprietarul companiei germane producatoare de autoturisme de lux cu acelasi nume.

Intre invitatii lui Ion Tiriac se numara, la fel ca in anii precedenti, Alfred Baumhauer (compania Cartier), George Marsan (primarul orasului Monte Carlo), Klaus Mangold (Daimler), Siegfried Wolf (Magna Europa), Franz Rauch (fabricant de sucuri naturale) si politicianul austriac Rudolf Streicher, potrivit unor surse locale, citste de Mediafax.

Partidele de vanatoare de la Balc au devenit cunoscute in 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase. In mod traditional vanatoarea se desfasoara la sfarsitul celei de-a treia saptamani a lunii ianuarie.

Domeniul de la Balc se intinde pe 150 de hectare din comuna bihoreana cu acelasi nume. Zona era folosita in acelasi scop si de catre Nicolae Ceausescu.

Printre invitatii editiei de anul trecut au fost Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer, Wolfgang Porsche, Klaus Mangold, Siegfried Wolf, Franz Rauch, Rudolf Streicher, Inigo Herrera, fost membru al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.

Pe domeniul de la Balc au fost adusi din strainatate peste 700 de porci.

Ion Tiriac, unul dintre cei mai cunoscuti si respectati romani ai ultimei jumatati de secol (fost tenismen de anvergura internationala in anii '70, iar dupa '90 un foarte influent om de afaceri in Romania si Germania), s-a nascut in urma cu 72 de ani, pe 9 mai 1939, la Brasov.

Tiriac detine firme in domeniul bancar, asigurari, auto, transporturi s.a, toate de calibru, atat ca prestatii cat si in ce priveste anvergura financiara. Este primul roman care a reusit sa intre in selectul top Forbes al bogatasilor lumii.

Conform Capital, este cotat ca fiind cel mai bogat om din Romania, cu o avere estimata la 2,2 - 2,4 miliarde de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ion tiriac avere, #tiriac vanatoare mistreti , #Stiri Lifestyle