Utilizatorii Vodafone pot plati prin SMS calatoriile cu metroul

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 14:35
2338 citiri
Utilizatorii Vodafone pot plati prin SMS calatoriile cu metroul

Utilizatorii Vodafone pot achita prin SMS, de luni, calatoriile cu metroul, a anuntat operatorul de telefonie mobila, noua modalitate de plata fiind implementata, tot de luni, si de catre Orange Romania.

"Incepand de astazi (luni, n.r.), utilizatorii Vodafone pot plati prin SMS accesul in sapte statii ale metroului bucurestean. Primele statii care permit acest tip de acces sunt Piata Victoriei, Universitate, Gara de Nord, Timpuri Noi, Politehnica, Grozavesti si Petrache Poenaru", se arata intr-un comunicat al Vodafone.

Astfel, cu un SMS la numarul 7477, la un tarif de 0,5 euro (fara TVA), utilizatorii platesc o calatorie cu metroul. Pentru doua calatorii, plata se face printr-un mesaj la numarul 7492, tarifabil cu 0,9 euro (fara TVA), iar pentru zece calatorii este nevoie de un SMS la 7490 - tarif de 2,2 euro, tot fara TVA.

Pentru a avea acces in statia de metrou, utilizatorii trebuie sa apeleze, dupa plata calatoriei, numarul gratuit 1700 si sa apropie telefonul, in timpul convorbirii, de dispozitivul de validare dedicat, aflat la intrarea in statie.

Serviciul de plata prin SMS a accesului la metrou a fost dezvoltat cu sprijinul Metrorex, operatorul retelei de metrou.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#plata calatorii metrou SMS, #calatorii metrou Vodafone, #metrou Bucuresti calatorii Vodafone , #Stiri Lifestyle