Untold: Clujul e arhiplin. Preturi la cazare mai mari si cu 400%

Joi, 04 August 2016, ora 12:24
1218 citiri
Untold: Clujul e arhiplin. Preturi la cazare mai mari si cu 400%
Foto: Facebook/Untold

Organizatorii festivalului Untold, care se desfasoara in perioada 4 - 7 august, la Cluj-Napoca, au anuntat ca asteapta la editia din acest an peste 300.000 de participanti, in conditiile in care orasul are o capacitate de cazare in hoteluri si pensiuni de aproximativ 15.000 de paturi.

Pe site-ul de specialitate booking.com, nivelul de ocupare al locurilor de cazare din cele 244 de hoteluri este de 80%, iar locuri de cazare mai sunt doar in imobile de 5 stele sau in unitati aflate mult in afara orasului, celelalte fiind rezervate inca de la inceputul acestui an.

Preturile au crescut mult in ultima vreme, astfel ca o camera single, in perioada 4-7 august, la un hotel de patru stele, a ajuns sa coste 2.259 de lei. Acelasi hotel inchiriaza o camera single, in perioada 4-7 septembrie, pentru 559 de lei.

O alternativa o reprezinta locurile de cazare la localnici. Multi dintre clujeni pleaca din oras pe perioada festivalului si isi inchiriaza apartamentele, ofertele fiind promovate ...citeste mai departe despre "Untold: Clujul e arhiplin. Preturi la cazare mai mari si cu 400%" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preturi cazare Cluj Napoca festival Untold, #cazare Cluj Untold, #pret cazare cort rulota Untold , #Stiri Lifestyle