Un barbat a mers cu taxiul din Danemarca pana la Roma. Calatoria l-a costat 4.000 de euro

Marti, 19 August 2014, ora 10:19
1058 citiri
Un barbat a mers cu taxiul din Danemarca pana la Roma. Calatoria l-a costat 4.000 de euro

Un danez a cheltuit 29.226 de coroane (3.920 de euro) pentru a merge cu taxiul din orasul Odense, situat in sudul Danemarcei, pana la Roma, o calatorie de 1.803 kilometri prin Europa, vrand sa vada o anumita biserica din capitala italiana.

Barbatul a luat taxiul din orasul danez Odense. Soferul, Martin Langstred, a declarat pentru cotidianul Metroxpress ca in timpul unei ture de noapte in acest an, un client s-a urcat in masina sa la scurt timp dupa ora 01.00, intr-o miercuri, si i-a cerut sa il duca la Roma, relateaza TheLocal.dk, citat de Mediafax.

"Intr-o prima faza am crezut ca vrea sa mearga la aeroport - dar nu, el voia sa ia taxiul pana acolo", a declarat Langstred.

El nu isi aminteste numele pasagerului dar isi aminteste clar solicitarea lui neobisnuita si are chitanta in valoare de 29.226 de coroane pentru a dovedi acest lucru.

"Voia sa vada o biserica anume in Roma. Era un vis de-al lui", a afirmat Langstred.

Calatoria pana la Roma a durat trei zile, taxiul danez traversand Germania, Austria si Italia.

Langstred sustine ca nu a dormit in timpul calatoriei, dar a sarbatorit sosirea cu un sandvis italienesc si o noapte de cazare in Italia.

"Dupa aceea am mers acasa si mi-am luat liber in urmatoarele trei-patru zile. Am castigat aproape o luna de salariu in aceasta calatorie", a declarat el pentru Metroxpress.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#taxi danemarca Roma, #calatorie taxi , #Stiri Lifestyle