Ucigasul leului Cecil este "Satana": Internautii si celebritatile il linseaza online pe dentistul american

Joi, 30 Iulie 2015, ora 11:02
1144 citiri
Ucigasul leului Cecil este "Satana": Internautii si celebritatile il linseaza online pe dentistul american
Foto: Arhiva Ziare.com

Moartea leului Cecil, atras de vanatori in afara sigurantei unui parc national din Zimbabwe pentru a fi ucis, a declansat o adevarata revolta pe retelele sociale.

Personalitatile lumii, de la actori de comedie la politicieni si activisti de mediu, si-au reunit vocile pentru a se pronunta impotriva lui Walter Palmer, dentistul care a platit 50.000 pentru permisiunea de a vana un leu in Zimbabwe.

Palmer, dentist in Minnesota, a fost nevoit sa isi inchida cabinetul dupa ce adresa sa a fost facuta publica pe Twitter si activistii pentru drepturile animalelor s-au prezentat la usa sa cu animale de plus, pentru a protesta fata de vanatoarea leului-simbol al parcului din Zimbabwe. In plus, personalitati precum Jimmy Kimmel si Piers Morgan l-au criticat dur pentru crima, scrie Time.

Alte celebritati si-au exprimat furia pe retelele sociale. Unii l-au numit "Satana", altii "las" si "criminal". Printre aceste persoanes-a aflat si actrita Mia Farrow, care a publicat adresa lui Palmer pe ...citeste mai departe despre "Ucigasul leului Cecil este "Satana": Internautii si celebritatile il linseaza online pe dentistul american" pe Ziare.com

#leu Cecil ucis vanator, #vanator leu Cecil reactii , #Stiri Lifestyle