Topul celor mai elegante mirese din toate timpurile

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 16:40
1542 citiri
Topul celor mai elegante mirese din toate timpurile
Sursa foto: Harlem Loves

Grace Kelly, actrita americana devenita printesa de Monaco prin casatoria ei cu printul Rainier de Monaco, ocupa primul loc in topul celor mai elegante mirese din toate timpurile.

opul a fost realizat pe baza unui sondaj publicat in revista Brides, editata de grupul Conde Nast. Clasamentul a fost intocmit in functie de notele primite de rochiile de mireasa pe care diverse femei celebre le-au purtat in zilele in care s-au casatorit, informeaza independent.co.uk, citat de Mediafax.

Grace Kelly nu a purtat in ziua nuntii sale, in 1956, o rochie de mireasa realizata de un creator de moda celebru. Rochia ei, care a avut un design clasic, a fost creata de Helen Rose, o croitoreasa din industria cinematografica.

Catherine, ducesa de Cambridge, ocupa locul al doilea

Catherine, ducesa de Cambridge, ocupa locul al doilea, gratie rochiei sale de mireasa - creata de Sarah Burton, directorul de creatie al casei Alexander McQueen. Rochia pe care ducesa Catherine a purtat-o in ziua in care s-a casatorit cu printul William al Marii Britanii, in aprilie 2011, este considerata de multi specialisti o replica moderna a rochiei de mireasa purtata de Grace Kelly.

Pe locul al treilea se afla Carolyn Bessette, care s-a casatorit cu John F Kennedy Jr. pe 21 septembrie 1996. Rochia ei de mireasa a fost creata de designerul american Narciso Rodriguez.

Victoria Beckham, fosta cantareata pop devenita designer de moda, ocupa locul al patrulea, gratiei rochiei sale de mireasa, creata de Vera Wang, pe care a purtat-o in ziua nuntii ei cu fotbalistul David Beckham in 1999.

Elizabeth Taylor apare de doua ori in acest clasament. Celebra actrita ocupa locul al cincilea cu rochia pe care a purtat-o la prima ei casatorie (din cele sapte), cu magnatul hotelier Conrad Hilton, in 1950, si locul al 15-lea pentru al treilea ei mariaj, cu producatorul de film Mike Todd, in 1957.

Cine completeaza topul celor mai elegante mirese

Topul 20 al celor mai elegante mirese din toate timpurile este completat de Courtney Cox (cu David Arquette), Salma Hayek (cu Francois-Henri Pinault), Priscila Wagner (cu Elvis Presley), Mia Farrow (cu Frank Sinatra), printesa Anne (cu capitanul Mark Phillips), Diana Spencer (cu printul Charles), Madonna Ciccone (cu Sean Penn), regina Elizabeth (cu printul Philip), Barbara Beaton (cu Alec Hambro), Elizabeth Taylor (cu Mike Todd), Jeanne Biegger (cu Dean Martin), Katie Holmes (cu Tom Cruise), Biana Perez-Mora Macias (cu Mick Jagger), Jacqueline Bouvier (cu John F. Kennedy) si Farrah Fawcett (cu Lee Majors).

In mod surprinzator, in acest clasament nu au reusit sa patrunda supermodelul britanic Kate Moss, care a purtat in ziua nuntii ei o rochie de mireasa cu un design vintage, creata de John Galliano, si nici starleta americana Kim Kardashian, care a purtat la nunta ei cu rapperul Kanye West o rochie a casei Givenchy creata de designerul Ricardo Tisci.

#top mirese, #grace kelly , #Stiri Lifestyle