Topul celor mai bine platiti muzicieni din 2016

Joi, 01 Decembrie 2016, ora 21:35
961 citiri
Topul celor mai bine platiti muzicieni din 2016
Foto: Facebook Taylor Swift

Cantareata country-pop americana Taylor Swift, grupul de baieti One Direction si cantareata britanica Adele ocupa primele locuri in topul pe 2016 al celor mai bine platiti muzicieni din lume, au anuntat reprezentantii revistei Forbes, citati de Reuters.

Cu venituri de 170 de milioane de dolari, obtinute dintr-un turneu mondial, inregistrari muzicale si contracte de publicitate, Taylor Swift, in varsta de 26 de ani, este muzicianul cel mai bine platit din 2016.

Grupul britanic One Direction se afla pe locul al doilea in acest clasament, cu venituri de 110 milioane de dolari, generate in principal de turneul mondial "On The Road Again". Formatia este alcatuita in prezent din Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles si Louis Tomlinson, dupa ce Zayn Malik a anuntat in martie 2015 ca paraseste grupul pentru a-si construi o cariera solo.

Pe locul al treilea se afla cantareata britanica Adele, in varsta de 28 de ani, cu venituri de 80,5 milioane de dolari. Adele, al carei album "25" a ...citeste mai departe despre "Topul celor mai bine platiti muzicieni din 2016" pe Ziare.com

#cel mai bine platiti muzicieni, #cel mai bine platiti cantareti, #top Forbes muzicieni , #Stiri Lifestyle