Top-modelul Naomi Campbell isi lanseaza prima linie vestimentara

Joi, 26 Iunie 2014, ora 09:17
1151 citiri
Top-modelul Naomi Campbell isi lanseaza prima linie vestimentara

Naomi Campbell, in varsta de 44 de ani, se gandeste sa isi lanseze propria linie de accesorii, lenjerie intima si costume de baie, dar si o colectie de imbracaminte pentru femei.

"Am fost abordata de cateva firme pentru a crea o linie vestimentara. Este ceva ce in momentul de fata ma intereseaza si acum ma aflu in negocieri. Ma voi asigura ca veti afla in momentul in care voi avea un anunt de facut", informeaza contactmusic.com, citat Mediafax.

Vedeta a dezvaluit ca vrea sa urmeze exemplul prietenei sale apropiate Kate Moss. De asemenea, aceasta a declarat ca este intotdeauna mandra de prietenii ei care realizeaza "minunate linii vestimentare". "Sincer, ma bucur sa le port hainele", a mai spus vedeta.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute si mai bine platite top modele din lume si a lucrat pentru mari creatori de moda precum Ralph Lauren, Versace si Dolce & Gabbana. Ea s-a nascut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicana cu radacini chineze, bunica ei din partea tatalui purtand numele de familie Ming.

Prima ei aparitie publica a avut loc la varsta de sapte ani, in videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, cand studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford.

La putin timp dupa aceasta, ea s-a hotarat sa isi incerce norocul ca model, dand o proba la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a aparut pe coperta revistei Time si in editiile franceze si britanice ale revistei Vogue.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Naomi Campbell, #linie vestimentara Naomi Campbell, #accesorii Naomi Campbell , #Stiri Lifestyle