Top 7 idei simpatice pentru o nuntă deosebită

Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 14:53
695 citiri
Top 7 idei simpatice pentru o nuntă deosebită
nunta FOTO: unsplash.com

Nunta este un moment special în viața fiecărui cuplu. Iar organizarea unui asemenea eveniment înseamnă luni întregi de pregătire, emoții și provocări. Iar la final, toate aceste pregătiri intense îți vor aduce o satisfacție enorma, dar și amintiri prețioase alături de cei dragi. Iar dacă-ți dorești o nuntă deosebită, care să îi impresioneze pe invitații tăi, te poți inspira din ideile pe care ți le oferim în acest articol!

Ține cont de profesiile voastre

La majoritatea nunților vei întâlni aceeași atmosferă clasică și aceleași decoruri florale, cu multe elemente elegante, baloane și lumânări. Însa, poți alege ca nunta ta să aibă puțină personalitate și o notă de originalitate. Spre exemplu, poți ține cont de profesiile voastre. Dacă partenerul tău este medic sau profesor de Limba Română, ai putea să personalizezi fotografiile de la nuntă, lista de melodii sau chiar și meniul, în funcție de jobul său. Ai putea să alegi cocktailuri care poarta numele unor formule chimice, sau ai putea să le oferi invitaților ca mărturii–cărți de poezie. De asemenea, poți personaliza mesele invitaților cu tot felul de decorațiuni aduse din călătoriile voastre.

Ascunde mesaje în rochia de mireasă

În ultimii ani a devenit un trend ca miresele să ascundă în rochia albă tot felul de secrete și mesaje, care au o anumită semnificație pentru ele. Spre exemplu, unele mirese aleg să coasă pe interiorul rochiei anumite bucăți de material, care le aduc aminte de persoanele dragi din viața lor. Chiar și celebra Angelina Jolie a purtat în ziua nunții o rochie de mireasă personalizată, aceasta fiind decorată cu desenele realizate de copiii săi. în schimb, celebrul model italian Chiara Ferragni a optat pentru o rochie de mireasă decorată cu versurile compuse de soțul său, Fedez.

Poartă rochia de mireasă a mamei tale

Dacă vrei să-ți surprinzi invitații cu o alegere inedită, îmbracă rochia de mireasă a mamei tale. O poți purta așa cum este ea, sau o poți modifica la croitorie pe măsurile tale, dar și după noile trenduri. Spre exemplu, poți transforma o rochie cu mâneci, într-una fără mâneci sau cu spatele gol. Sau poți accesoriza o rochie veche cu broderii din dantelă, perle sau orice alte elemente, care crezi că s-ar potrivi cu designul creației.

Folosește-te de amintiri

La nunta ta ai putea să îmbini trecutul cu prezentul, într-un mod cât mai creativ. Spre exemplu, poți proiecta pe un perete fotografii de colecție, care au o semnificație pentru relația voastră. De asemenea, poți pregăti un colț special pentru photobooth, unde poți aduce anumite obiecte speciale cumpărate din diferite călătorii. Poți opta pentru pălării, costume, ochelari de soare, ghirlande și multe alte accesorii amuzante, care stârnesc anumite amintiri.

Transportarea invitaților

Vrei ca invitații tăi să aibă parte de o experiență de neuitat la nunta ta? Poți organiza pentru ei un transport special, care să îi aducă de la cununia religioasa direct la restaurant. Iar pentru ca întreaga călătorie să fie una memorabilă, poți închiria un autobuz cu etaj, limuzine sau chiar o șaretă. Nu uita că toate aceste vehicule trebuie să se potrivească și cu tema nunții. În cazul în care îți dorești o nuntă de basm, poți opta pentru o caleașcă trasă de cai, iar dacă visezi la nuntă rock, atunci poți alege câteva motociclete.

Alege invitații haioase

Uită de invitațiile clasice pentru nuntă, decorate cu flori, dantelă sau aplicații strălucitoare. Îndrăznește să ieși din tipare și optează pentru invitatii haioase pentru nunta, care să cuprindă un mesaj amuzant. Cei apropiați vor fi, cu siguranță, mult mai încântați să primească o astfel de invitație, care le va stârni amuzamentul.

Pregătește un dans special

Dansul mirilor este cel mai frumos moment al nunții, moment pe care toți invitații îl așteaptă cu emoție în suflet. Așa că dacă vrei să-i surprinzi pe toți cu un moment de excepție, ar fi ideal să creezi o coregrafie speciala și să iei câteva lecții de dans. Spre exemplu, poți înlocui clasicul blues cu un tango pasional sau chiar cu o coregrafie hip-hop.

Așadar, cu puțină creativitate îți poți transforma nunta într-un eveniment cu totul deosebit. Ține cont de pasiunile pe care le ai în comun cu partenerul tău, de amintirile pe care le-ați construit împreuna și de relația pe care o aveți cu toți cei dragi. Dacă vei lua în calcul toate aceste detalii îți va fi foarte ușor să vii cu idei inspirate pentru o nuntă memorabilă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nunta, #invitatii nunta, #organizare nunta , #Stiri Lifestyle