Toni Braxton renunta la cariera muzicala, dupa o avere de 10 miliarde de euro

Vineri, 08 Februarie 2013, ora 16:27
2570 citiri
Toni Braxton renunta la cariera muzicala, dupa o avere de 10 miliarde de euro

Cantareata americana Toni Braxton a anuntat ca a decis sa puna capat carierei sale din industria muzicala, dupa ce a reusit sa stranga aproximativ 10 miliarde de euro. Anul trecut, cantareata a trecut printr-un proces de executare silita, din cauza datoriilor de peste 3,9 miliarde de euro.

Cantareata americana s-a confruntat in ultimii cu o serie de probleme medicale si de natura financiara, care au obligat-o sa isi regandeasca stilul de viata si cariera din industria de divertisment, informeaza Totaly Top.

In 2011, Toni Braxton a inceput sa colaboreze cu mama si surorile ei pentru a filma un reality show TV, intitulat "Braxton Family Values", care se apropie acum de cel de-al treilea sezon, iar artista americana a luat hotararea sa renunte complet la cariera muzicala si sa se concentreze exclusiv pe actorie si alte proiecte personale.

Toni Braxton, care va putea fi admirata in premiera in calitate de actrita intr-un lungmetraj TV in filmul "Twist of Faith", difuzat pe micile ecrane americane sambata seara, a anuntat ca va renunta la muzica in timpul aparitiei sale de joi dimineata in emisiunea de televiziune "Good Morning America".

"Nu mai simt iubire pentru muzica. Nu mai am acel sentiment pe care il aveam atunci cand cantam, e ceva care ma paraseste. Nu sunt sigura cum vor evolua lucrurile in viata mea, poate ca trec prin criza femeii ajunse la varsta mijlocie, insa inima mea nu se mai gandeste la muzica", a explicat artista americana.

#Toni Braxton retragere, #muzica retragere Braxton, #Toni Braxton industria muzicala , #Stiri Lifestyle