Studiourile Oprah, la vanzare. Cat cere vedeta

Luni, 17 Martie 2014, ora 17:55
1117 citiri
Studiourile Oprah, la vanzare. Cat cere vedeta

Oprah Winfrey, in varsta de 60 de ani, supranumita si "regina talk show-urilor", vinde pentru 32 de milioane de dolari studiourile in care a filmat celebra sa emisiune "The Oprah Winfrey Show".

Vedeta a filmat "The Oprah Winfrey Show" in aceste studiouri, din 1990 pana in 2011, cand a decis sa nu mai realizeze aceasta emisiune si sa se implice in lansarea televiziunii Oprah Winfrey Network (OWN), in parteneriat cu Discovery Communications, informeaza huffingtonpost.com, potrivit Mediafax.

"Am incheiat un acord de vanzare cu Sterling Bay pentru campusul Harpo Studios, care include patru cladiri", au declarat reprezentantii Harpo Studios pentru publicatia Crain's Chicago Business.

Potrivit acestora, este de asteptat ca tranzactia sa fie finalizata in 30 de zile. La Harpo Studios lucreaza aproximativ 200 de persoane.

Desi a decis sa vanda Harpo Studios unui dezvoltator, studiourile vor ramane in proprietatea vedetei de televiziune pentru inca doi ani. In aceste studouri vor fi produse in urmatorii doi ani programe pentru televiziunea OWN.

Oprah Winfrey a inceput sa prezinte "The Oprah Winfrey Show" in 1985, iar emisiunea a fost realizata la Harpo Studios din 1990.

Venirea vedetei la Harpo Studios din Chicago a ajutat la transformarea zonei in care se afla aceste studiouri dintr-una industriala intr-una locuita de familii si cu restaurante la moda.

In 2011, la propunerea lui Richard Daley, primarul de la vremea respectiva al orasului Chicago, strada de langa Harpo Studios a fost denumita Oprah Winfrey Way.

Oprah Winfrey, in varsta de 60 de ani, este supranumita "regina talk show-urilor" datorita emisiunii sale "The Oprah Winfrey Show". De-a lungul anilor, Oprah a atras o audienta de peste 16 milioane de telespectatori, iar emisiunea ei primea 1 milion de dolari pentru fiecare 30 de secunde de publicitate difuzate in timpul show-ului.

In prezent, conform revistei Forbes, este cea mai bogata femeie de culoare din lume, cu o avere personala cotata la 1,5 miliarde de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oprah winfrey, #studiouri emisiune, #vanzare Harpo Studios , #Stiri Lifestyle