Stocul de salopete identice cu cea purtata de printul George, epuizat in cateva ore

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 16:27
1151 citiri
Stocul de salopete identice cu cea purtata de printul George, epuizat in cateva ore

Stocul de salopete roz, identice cu cea purtata de printul George la sfarsitul saptamanii trecute, la meciul de polo al tatalui sau de la Gloucestershire, s-a epuizat in mai putin de 24 de ore in magazine si pe internet.

Hainele de la fiecare aparitie a lui se bucura de mare succes, modelele fiind apoi vandute ca painea calda, scrie Daily Mail, preluat de 20minutes.fr.

Este salopeta in care a fost vazut facand primii pasi in public si care a avut mare succes in randul mamelor.

La 24 de ore de la publicarea fotografiilor, salopeta de 50 de euro nu mai era disponibila pe site-ul marcii spaniole Neck & Neck.

Acelasi lucru s-a intamplat in luna aprilie, cand micul print a aparut cu o salopeta cu un vapor pe piept, a firmei de imbracaminte de lux pentru copii Rachel Riley. La pretul de 91 de euro, a devenit imediat un 'best-seller' in Marea Britanie, marimile 6 si 12 epuizandu-se rapid.

Si site-ul My1stYears.com a profitat de faima lui George in martie, cand micul print a aparut intr-o fotografie cu parintii si cainele familiei, imbracat intr-un pulover albastru deschis. Stocul s-a epuizat repede, dupa ce s-au vandut in cateva ore 1.200 de exemplare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#salopeta print George, #printul George , #Stiri Lifestyle