Sotii Beckham, vanzare cu succes. Ce profit au scos dupa vanzarea palatului din Hertfordshire

Luni, 17 Martie 2014, ora 14:31
1327 citiri
Sotii Beckham, vanzare cu succes. Ce profit au scos dupa vanzarea palatului din Hertfordshire

Conacul familiei Beckham, supranumitul "palat Beckingham", a fost cumparat de Neil Utley, directorul companiei de asigurari Hastings Direct, cu suma de 11,5 milioane de lire sterline (13,7 milioane euro).

Spectaculoasa resedinta era detinuta de sotii Beckham in comitatul Hertfordshire. Neil Utley s-a mutat deja in aceasta resedinta luna trecuta, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Suma cu care a fost incheiata tranzactia include si preturile pentru trei automobile de lux ale sotilor Beckham - un model Aston Martin si doua modele Jaguar, informeaza Sunday People.

Se crede ca sotii Beckham au folosit banii incasati din vanzarea conacului lor din Hertfordshire pentru modernizarea si amenajarea resedintei lor din centrul Londrei, in valoare de 45 milioane de lire sterline (53,87 milioane euro), in care locuiesc alaturi de cei patru copii ai lor - Brooklyn, in varsta de 14 ani, Romeo, in varsta de 11 ani, Cruz, in varsta de opt ani, si Harper, in varsta de doi ani.

Potrivit presei britanice, sotii Beckham au obtinut un profit de 9 milioane de lire sterline (10,7 milioane euro) din vanzarea "palatului Beckham", pe care l-au achizitionat in 1999, la trei luni dupa ce s-au casatorit.

Anul trecut, justitia britanica i-a ordonat lui Neil Utley sa plateasca 130.000 de lire sterline (155.300 euro) drept cheltuieli de judecata si i-a interzis sa mai opereze pe piata de asigurari timp de doi ani, considerand ca acesta a avut un comportament "daunator" atunci cand s-a aflat la conducerea companiei de asigurari Equity Red Star.

Neil Utley - care a demisionat din functia de director executiv al grupului IAG UK, care detine Equity Red Star, in 2010 - nu a luat masurile necesare pentru a se asigura ca acea companie dispunea de suficiente sisteme financiare si parghii de control pentru politele personale de asigurare in cazul accidentarilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#resedinta Beckham, #palat Beckingham, #conac familia Beckham , #Stiri Lifestyle