SKUT.ro promite o cifra de afaceri de 400.000 euro pentru anul 2014

Luni, 30 Iunie 2014, ora 10:55
2985 citiri
SKUT.ro promite o cifra de afaceri de 400.000 euro pentru anul 2014

Actionarul principal al Onlinemag S.R.L, compania ce are in administrare magazinul online www.skut.ro, se bazeaza pe experienta acumulata in vanzari, servicii ireprosabile si o echipa de marketing cu experienta vasta in mediul online. Luand in considerare trendul ascendent din ultimii 5 ani al industriei de securitate acesta estimeaza o cifra de afaceri de 0.4 mil Euro pentru primul an de activitate in online.

"Piata romaneasca dedicata sistemelor de securitate si supraveghere este inca in plina dezvoltare. Cele mai multe magazine de pe piata online sau din mediul fizic de profil ofera prea putina varietate de produse si de solutii. Skut.ro s-a lansat anul acesta cu scopul de a revigora piata si de a oferi o alternativa de top clientilor care cauta sisteme de securitate complexe, usor adaptabile pentru orice tip de spatiu, la preturi de importator direct. Pentru a putea aduce pe piata o alternativa ce depaseste cu mult calitatea sistemelor de supraveghere disponibile din alte surse, Skut.ro a ales produsele Hikvision, compania asiatica care a detinut consecutiv cele mai bune vanzari pentru sisteme de camere video analogice si DVR-uri in ultimii ani, aflandu-se printre pionierii tehnologiei pentru camerele IP." declara Laurian Sandru (foto), Marketing Manager al Onlinemag S.R.L.

Hikvision, producatorul numarul 1 de sisteme de supraveghere

Colaboratori directi cu politia din Seoul, Hikvision sunt responsabili directi cu supravegherea video a capitalei Coreene, camerele stradale de tip speed dome instalate pe toate strazile din marea metropola avand un efect incontestabil asupra scaderii ratei de infractiuni din oras si a eficientei cu care organele de politie le pot rezolva.

Camerele Hikvision sunt prezente inclusiv in Europa, in mari capitale precum Londra, unde sunt folosite nu doar pentru supraveghere stradala, ci si pentru supravegherea unor obiective de maxima importanta.

Hikvision a reusit sa perfectioneze tehnologia CCTV intr-o asemenea masura incat sa poata tine pasul cu mult mai noile tehnologii IP si reuseste sa mentina vanzari echilibrate pentru ambele tehnologii, situandu-se an de an in topul producatorilor de profil.

Incepand cu anul 2011, Hikvision a reusit sa pastreze locul 1 in numarul de vanzari de sisteme CCTV si DVR-uri pe piata internationala si locul 4 pentru camerele IP, tehnologie pe care compania o dezvolta in momentul actual cu toate resursele de care dispune cu scopul de a deveni lider pe piata si pe acest segment.

Produse Hikvision comercializate de Skut.ro

Skut.ro este un magazin online complex ce se concentreaza pe securitate, cu un mare accent pus pe supravegherea video. Cu produse pentru acces persoane, alarme incendiu, interfoane, alarme si alte sisteme de securitate, Skut.ro reuseste sa devina una dintre cele mai bogate surse de profil din mediul online, imediat de la lansare.

Sistemele de supraveghere video puse la dispozitia clientilor in calitate de importatori directi ai companiei numarul 1 pe piata internationala, sunt adevaratul punct forte al magazinului online.

Sisteme CCTV - cei de la Hikvision sunt specializati in primul rand pe sisteme de supraveghere video analogice, iar acest lucru se vede cu usurinta din calitatea si tehnologia de varf folosita pentru a insufla viata noua in modele clasice. Sistemele analog CCTV Hikvision pot tine piept cu usurinta tehnologiei mult mai noi de pe piata si sunt potrivite pentru cele mai diverse nevoi de supraveghere ale clientilor.

Sisteme IP - camerele de supraveghere IP wireless si stand alone sunt fara indoiala viitorul tehnologiilor de supraveghere video, iar Hikvision recunoaste acest fapt, concentrandu-si toate eforturile in dezvoltarea acestei tehnologii mult mai tinere si ridicarea la standarde demne de locul de top pe care compania il detine in materie de vanzari.

#cifra de afaceri SKUT, #SKUT securitate , #Stiri Lifestyle