Sezonul nuntilor, prin ochii unui pasionat de obiectiv: Cat de cerute sunt serviciile unui fotograf

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 16:38
1647 citiri
Sezonul nuntilor, prin ochii unui pasionat de obiectiv: Cat de cerute sunt serviciile unui fotograf
Foto: kaboompics.com

Daca inainte se astepta indeosebi perioada de vara pentru a organiza un eveniment special, acum tendintele sunt diferite. Mai toata perioada anului este una prielnica pentru asa ceva. Prin urmare si fotograful este unul mai solicitat; serviciile de acest gen sunt tot mai cautate.

Tendinte in fotografie la evenimente

Desi nuntile primeaza, acestea nu sunt singurele momente planificate cand se solicita serviciile unui fotograf. Insa, in astfel de cazuri, pretentiile sunt foarte mari. In medie, castigurile unui fotograf intrat pe aceasta nisa si disponibil sunt 70% din nunti si o mica parte din altfel de evenimente, insa corelate si acestea cu nuntile - sedinte foto, pre-wedding, after wedding, trash the dress etc.

Ca drept dovada a faptului ca astfel de domenii s-au dezvoltat foarte mult, piata din Romania este una tot mai avida de pretentii. Tocmai de aceea exista tot mai multi fotografi. Deci, ce iti trebuie sa castigi mai mult, mai bine, cat sa consideri ca asta este cu ...citeste mai departe despre "Sezonul nuntilor, prin ochii unui pasionat de obiectiv: Cat de cerute sunt serviciile unui fotograf" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preturi fotograf nunta, #fotograf profesionist nunti , #Stiri Lifestyle