Se apropie Ziua Copilului? Cele mai simpatice idei pentru a petrece o zi minunată alături de prichindelul tău

Miercuri, 25 Mai 2022, ora 17:43
704 citiri
Se apropie Ziua Copilului? Cele mai simpatice idei pentru a petrece o zi minunată alături de prichindelul tău
FOTO: casatimis.ro

Cu pași repezi se apropie Ziua Internațională a Copilului și ce bucurie pură va simți prichindelul tău știind că o zi întreagă îi va fi dedicată lui și numai lui! Și tu, ca părinte, resimți veselia acelei zile în care mergeai alături de ai tăi și colorai asfaltul cu desene de cretă, te dădeai în mașinuțe și alergai în parc alături de amicii tăi. Ce timpuri frumoase!

Având în vedere că suntem la sfârșitul lui mai, (deja) te poți gândi la câteva idei interesante pentru a petrece ziua aceasta specială în familie. Iată variantele care ni se par nouă cele mai atrăgătoare:

1. Fugi de jungla urbană, departe de poluare și agitație

Reconectarea cu natura este esențială pentru sufletul omului, mai ales pentru un mic suflețel în formare care are atâtea lucruri spectaculoase de descoperit. Noi îți recomandăm să fugi cât mai departe de agitația orașelor mari. Găsești o grămadă de pensiuni sau cabane la munte în această perioadă. Dacă te grăbești puțin cu rezervarea, le-ai putea găsi la prețuri accesibile.

Vei găsi cu siguranță suficiente restaurante Valea Prahovei care să ofere mâncare cât mai sănătoasă și nu va trebui să-ți faci griji și din acest punct de vedere. Totuși, încearcă să optezi pentru o cazare care oferă măcar micul dejun inclus și suficient spațiu de joacă pentru ca cei mici să se simtă în largul lor. Dacă inviți și alți prieteni cu copii, petrecerea de 1 Iunie va fi cu siguranță un real succes.

2. Disneyland - locul real din visele oricărui copil

Disneyland este o poveste care se trăiește atât de cei mici, cât și de cei mari. Locul unde toate basmele copilăriei au luat viață. Ce-ai zice să pleci cu familia pe tărâmul lui Minnie și a lui Mickey? Cu ocazia asta vizitezi puțin și frumoasa Franța.

Disneyland Paris este o stațiune de vacanță în Marne-La-Vallee, aflată la 32 kilometri de capitala franceză. Cuprinde două parcuri tematice, șase hoteluri, un centru comercial și două districte, respectiv unul de mese și unul de divertisment. Aici îl vei întâlni pe căpitanul Jack Sparrow, pe minunata Albă ca Zăpada cu ai săi șapte pitici, vei porni în aventură cu Indiana Jones și vei afla de ce Rapunzel are părul atât de lung. Disneyland este o experiență, este o trăire, iar copiii tăi merită să le faci cunoscută lumea colorată a lui Walt Disney.

3. Aventură și voie bună într-un parc de aventură

Undeva mai aproape, pe plaiuri mioritice, vei găsi în orice colț al țării câte un parc de aventură unde voinicul tău o să-și înfrângă temerile bine supravegheat, se va bucura de aer curat și își va depăși limitele. Dacă și tu ești un spirit aventuros, atunci acest gen de activitate merită petrecut în familie. De obicei, astfel de parcuri oferă o diversitate de activități precum: tururi cu bicicleta ghidate, off-road pentru cei mici și chiar săli de cățărat cu jocuri virtuale pe niveluri și vârste. Un astfel de loc va fi o adevărată încântare pentru cei mici și o șansă pentru tine, ca părinte, să-i vezi cum prind curaj și devin independenți.

În concluzie, de Ziua Copilului nu ai voie să stai în casă! Indiferent că alegi să pleci sau nu din oraș, o simplă plimbare în parc cu tricicleta și savurarea unei înghețate sunt motive suficiente pentru a bucura sufletul pur și sincer al puiului tău.

#Ziua Copilului, #casa timis, #petrecere , #Stiri Lifestyle