Sarbatoare in familia regala: Printul George implineste doi ani - Fotografia devenita viral

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 12:24
1113 citiri
Sarbatoare in familia regala: Printul George implineste doi ani - Fotografia devenita viral
Foto: Twitter/Kensington Palace

Parca ieri se nastea printul George, primul copil al ducilor de Cambridge, William si Kate. Timpul a trecut, printul are acum si o sora, Charlotte, si deja implineste doi ani.

Pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington, acolo unde locuiesc William si familia sa, a fost postata o fotografie oficiala cu ducele si fiul sau, instantaneu care, asa cum era de asteptat, a devenit viral.

"Ia uite cine implineste doi ani", e textul care insoteste fotografia, in care George si tatal sau se intrec in zambete. E vizibila mandria cu care William isi priveste "mica maimutica", asa cum l-a descris el recent pe George. Baiatul este al treilea in ordinea succesiunii la tron.

Foto: Twitter/Kensington Palace

Instantaneul este semnat de celebrul fotograf Mario Testino, care a realizat mare parte dintre pozele oficiale ale tinerei familii, si a fost facut odata cu botezul lui Charlotte, pe 5 iulie.

Poza este facuta in curtea casei Sandringham, resedinta privata a reginei, in ...citeste mai departe despre "Sarbatoare in familia regala: Printul George implineste doi ani - Fotografia devenita viral" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#printul George implineste doi ani, #print George varsta, #zi nastere print George, #baiat print William poze , #Stiri Lifestyle