Sa le dam copiilor bani de buzunar? E benefic un job de weekend?

Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 09:31
1542 citiri
Sa le dam copiilor bani de buzunar? E benefic un job de weekend?
Foto: Arhiva personala/Vlad Muresan

Copilul tau trebuie sa aiba bani de buzunar sau consideri ca asta e doar un moft, din moment ce ii faci cu grija "pachetelul" in fiecare zi? Ti s-a intamplat sa nu-l lasi sa-si cumpere ce-si doreste cu banii stransi la pusculita?

Copilul tau e deja adolescent si ar vrea sa-si ia un job part-time sau de weekend. Il incurajezi sau consideri ca singura sa datorie, la aceasta varsta, e sa invete? Sunt intrebari la care parintii au, de obicei, raspunsuri ferme si argumente la fel. Ti-ai pus insa, ca parinte, intrebarea daca nu cumva gresesti? Sigur ca tu stii cel mai bine ce e bine pentru puiul tau, insa n-ar strica si parerea unui specialist.

Psihoterapeutul Vlad Muresan ne-a raspuns la toate aceste intrebari si la multe altele, intr-un interviu acordat Ziare.com.

Mari personalitati straine, din diverse domenii, isi incurajeaza copiii sa munceasca inca din adolescenta (vezi familia Beckham), chiar daca e vorba de joburi de weekend sau part-time. E o strategie buna, gandindu-ne la... citeste mai departe despre "Sa le dam copiilor bani de buzunar? Foloseste la ceva pusculita? E benefic un job de weekend? Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bani buzunar copii, #copii pusculita rol, #adolecent job part time, #adolescenti job weekend, #bani copii psiholog, #copii valoare bani , #Stiri Lifestyle