Romanii, fruntasi in Europa la cheltuieli in perioada sarbatorilor

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 18:59
1125 citiri
Romanii, fruntasi in Europa la cheltuieli in perioada sarbatorilor
Foto: Ziare.com

Romanii si britanicii sunt in topul celor mai mari cheltuitori din Europa in perioada sarbatorilor.

Britanicii intentioneaza sa cheltuiasca cel mai mult pe cadourile de Craciun anul acesta, 420 de euro de persoana, cu 17% mai mult decat in SUA, iar romanii, raportat la venituri, sunt cei care intentioneaza sa cheltuiasca cel mai mare procent din veniturile lunare nete, respectiv 32%, potrivit unui studiu.

Conform studiului ING "Liga cheltuielilor de Craciun", in Europa, cheltuielile de Craciun raman constante, in pofida imbunatatirii situatiei economice in multe tari europene. Cetatenii din Marea Britanie se pregatesc sa cheltuiasca cel mai mult pe cadourile de Craciun din acest an, comparativ cu cei din restul Europei, SUA si Australia.

Raportul ING privind cheltuielile de Craciun si Anul Nou, la care au participat peste 13.000 de persoane, arata ca britanicii intentioneaza sa se lipseasca, in medie, de 420 de euro in perioada sarbatorilor, plasandu-se astfel pe primul loc in ...citeste mai departe despre "Romanii, fruntasi in Europa la cheltuieli in perioada sarbatorilor" pe Ziare.com

#romani cumparaturi Craciun, #romani cheltuieli Craciun, #studiu romani cheltuieli Craciun , #Stiri Lifestyle