Romania a fost exclusa de la Eurovision in 2016

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 12:38
1027 citiri
Romania a fost exclusa de la Eurovision in 2016
Foto: Facebook/Ovidiu Anton

Romania a fost exclusa de la Eurovision 2016 din cauza datoriilor pe care TVR le-a acumulat in ultimii opt ani la European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din lume.

Televiziunea Romana are o datorie catre EBU de 10 milioane de euro, iar termenul limita pana la care trebuia platita a fost 20 aprilie.

Ovidiu Anton reprezinta Romania la Eurovision 2016 (Video)

"Este regretabil ca am fost nevoiti sa luam o astfel de decizie. Suntem dezamagiti ca toate doate demersurile noastre catre guvernul roman pentru a rezolva aceasta problema au ramas fara raspuns. Recent, EBU a fost informata de catre Ministerul de Finante ca TVR va intra in procedura de insolventa, ceea ce ar duce la o restructurare masiva a intregului post.

EBU este o asociatie non-profit care reprezinta 73 de posturi de televiziune din 56 de tari. Actualele datorii ale TVR pun in pericol stabilitatea financiara a Uniunii", a declarat Ingrid Deltenre, director general al EBU, ...citeste mai departe despre "Romania a fost exclusa de la Eurovision in 2016" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania exclusa Eurovision, #Romania Eurovision 2016 , #Stiri Lifestyle